Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Eric de Kluis, hoofdredacteur Binnenlands Bestuur
Datum: dinsdag 27 september 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 18

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP Plus, VIP

Eric de Kluis, hoofdredacteur Binnenlands Bestuur

Binnenlands Bestuur is het enige journalistiek onafhankelijke platform voor ambtenaren en bestuurders bij de overheid en brengt nieuws, achtergrond en opinie over bestuur en beleid. Onmisbaar voor iedereen die bij de overheid werkt of hier mee te maken heeft. De lezer van Binnenlands Bestuur is hoog opgeleid (HBO/HBO+) en is overwegend (87%) werkzaam bij de decentrale overheid.

Nagenoeg het gehele bestuur van de overheid leest Binnenlands Bestuur, daarnaast hebben we meer dan 10.000 leidinggevenden in ons bestand. Het magazine verschijnt elke twee weken en heeft 40.000 abonnees die het tijdschrift op het huisadres ontvangen, daarnaast staat de digitale versie voor abonnees op onze website. De website trekt maandelijkse ruim 220.000 unieke bezoekers. Ruim 53.000 professionals hebben zich geabonneerd op één van onze nieuwsbrieven. (bron: Binnenlands Bestuur)

Eric de Kluis werkt sinds 2008 voor Binnenlands Bestuur. Vanaf 2012 in de functie van hoofdredacteur. Daarvoor was hij o.a. hoofdredacteur van Overheidsmanagement en Zorg + Welzijn.

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor Binnenlands Bestuur? Hoe je als deskundige een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Eric de Kluis. 


 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord