Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Heidi Wulfsen, chef binnenlandredactie NOS
Datum: dinsdag 7 juni 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 24

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Heidi Wulfsen, chef binnenlandredactie NOS

Heidi Wulfsen is chef binnenlandredactie bij de NOS. Vanaf 1996 vervulde ze verschillende functies bij de NOS. In 2008 maakte ze een tijdelijke uitstap naar de regionale zender van Noord-Holland om na twee jaar weer terug te keren bij de NOS.

De NOS is één van de grootste nieuwsorganisaties van Nederland. Van alle uitzendingen van de NOS is het NOS Journaal het belangrijkste nieuwsprogramma op televisie. Van 06.30 uur tot middernacht worden de kijkers op de hoogte gehouden van het laatste nieuws. Het NOS Journaal van 20.00 uur is het uitgebreidst, probeert een zo compleet mogelijk beeld te geven van het nieuws van de dag en behoort ontegenzeggelijk tot de meest bekeken programma’s van NPO 1. Ook het NOS Journaal van 18.00 uur is een anker op dit tv-kanaal. 

NOS Nieuws is ook op Radio1 te vinden (Radio1Journaal en Nieuws en Co) en op nos.nl.

De NOS wil in haar uitingen herkenbaar zijn voor iedereen, diversiteit is van groot belang. Vrouwen, jongeren, ouderen, culturele komaf, de NOS is zich zeer bewust van wie ze aan het woord laten. Heidi: "Ook in dat verband is het van belang om vooral vrouwen op te roepen zich meer beschikbaar te stellen voor de media."

In dit filmpje, gemaakt voor middelbare scholieren, wordt uitgelegd hoe het nieuws bij de NOS terechtkomt en uiteindelijk in de uitzendingen belandt.

Wil jij weten wanneer jouw nieuws interessant is voor de binnenlandredactie van de NOS? Aan welke criteria het nieuws moet voldoen? Met wie je het beste contact kunt leggen op de redactie en hoe je dat aanpakt? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor chef binnenlandredactie Heidi Wulfsen?
Meld je dan aan voor deze Medialunch. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord