1

Tip!

Terug naar kennisbank

Stel je vraag aan Vrouw in de Media Awards winnaars

De 15de editie van de Vrouw in de Media Awards komt eraan. Om dat te vieren interviewen we in aanloop vele winnaars via Zoom. Jij kan er als lid van VIDM bij zijn en een vraag inbrengen. Al mag je ook achterover leunen en alle tips tot je nemen.

Nog geen lid? Lid worden van VIDM is gratis

Zet de interviews waar jij bij wil zijn in je agenda en voeg de Zoomlink aan je agenda toe. Door hier in te loggen met je account krijg je toegang tot de Zoomlink. 


De winnaars zijn stuk voor stuk veel in de media geweest en komen dat vaak nog steeds. Ontdek hoe ze in die kaartenbakken zijn gekomen, waar journalisten op aanslaan, welke hobbels er waren en wat hun belangrijkste tip voor jou is om vaker en beter in de media te komen. 

De agenda (deze wordt de komende tijd aangevuld):

Zaterdag 28 oktober, 10:00 - 10:45 uur: Janneke Wittekoek, Cardioloog en directeur HeartLife Klinieken (Winnaar Landelijk 2018)

Zaterdag 28 oktober, 11:00 - 11:45 uur: Annemarie Heite, Woordvoerder aardbevingsproblematiek Groningen (Winnaar Landelijk 2017 en Groningen 2016)

Maandag 30 oktober, 10:00 - 10:45 uur: Tineke Ceelen, Directeur Stichting Vluchteling (Winnaar Landelijk 2012)

Maandag 30 oktober, 11:00 tot 11:45 uur: Mirjam Kaijer, Oprichtster Voices for Women (Winnaar Landelijk 2022)

Maandag 13 november, 13:00 - 13:45 uur: Stynke Castelein, Bijzonder hoogleraar herstelbevordering bij ernstige psychische aandoeningen aan de Rijksuniversiteit Groningen en hoofd onderzoek bij Lentis (Winnaar Groningen 2018)
 

Op deze pagina staat altijd de meest up-to-date planning.  Ook als er wijzigingen plaatsvinden. 

Zet de interviews waar jij bij wil zijn in je agenda en voeg de Zoomlink aan je agenda toe. Door hier in te loggen met je account krijg je toegang tot de Zoomlink. 
 

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Log in of upgrade je lidmaatschap om dit item te bekijken.

Heb je nog geen VIDM-lidmaatschap? Maak een nieuw account aan.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord