Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Sara Madou, freelance journalist/coördinator, schreef o.a. voor Vogue, Vrij Nederland, Libelle en Veronica magazine
Datum: dinsdag 22 februari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 50
Beschikbare plaatsen: 0

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Sara Madou, freelance journalist/coördinator, schreef o.a. voor Vogue, Vrij Nederland, Libelle en Veronica magazine

Sara Madou schrijft o.a. over psychologie, vrouwenrechten, cultuur, food/wine, duurzaamheid en maatschappelijke ontwikkelingen. Als freelance journalist/coördinator maakt ze achtergrondverhalen, interviews en reportages voor verschillende publieksbladen en vakmedia. Daarnaast werkt ze als communicatiespecialist voor nonprofits (zoals Women Inc en Rutgers). 

Naast haar schrijfwerk en leidinggevende ervaring als hoofdredacteur (Grazia, CJP) heeft Sara een brede achtergrond in public relations. Zo doet ze bijvoorbeeld de pr voor de podcasts van NRC>

Heeft jouw expertise en/of verhaal een raakvlak met psychologie, vrouwenrechten, cultuur, food/wine, duurzaamheid of een maatschappelijke ontwikkeling? Ben je benieuwd wanneer je hiermee interessant genoeg voor redacties bent? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen met een freelance journalist? Of heb je een andere vraag aan Sara? Meld je dan aan voor deze Medialunch. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord