1

Inplannen adviessessie

Sparringpartner

Ben je een expert op je vakgebied en zou je graag meer aandacht willen voor je kennis en vaardigheden of je bedrijf? Verschillende media, zoals kranten, vakbladen en zelfs TV programma’s bieden de mogelijkheid om je te profileren. Je moet dan wel weten met welke boodschap je ze benadert en op welke manier je dat doet. 

Veel professionals vinden dat lastig en geven het na enkele mislukte persberichten op. Ze lopen daarmee een mooie kans op meer exposure en naamsbekendheid mis. Media-aandacht kan je immers helpen om te groeien. Groeien qua ontwikkeling, qua status en qua omzet. Janneke van Heugten geeft je persoonlijk advies op welke manier je meer aandacht in de media krijgt. Ze legt in korte tijd jouw mediakansen op tafel. 

VIP-leden krijgen drie uur intensief en persoonlijk advies via Zoom. Deze uren zijn los in te plannen. Na een jaar vervallen de uren die nog als tegoed op de rittenkaart staan.

Ook interessant voor communicatiemedewerkers/managers die een sparringpartner voor hun persbenadering en publiciteit willen. 


Boek rechtstreeks jouw sparringsuren in de agenda van publiciteitsexpert Janneke van Heugten.

In het VIP-lidmaatschap (€ 475) zit o.a. 3 uur persoonlijk advies.

Wil je weten welk lidmaatschap het beste bij jou past? Plan een telefonische afspraak in de agenda van Janneke. 

Heb je een kortere vraag? Bel 085 - 130 54 34 

 

Sparringspartner-sessie inplannen

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord