VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Bouw een krachtig journalistennetwerk
Datum: maandag 4 april 2022
Tijd: 13.00-15.00
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 10
Beschikbare plaatsen: 10
Trainer: Danielle de Jonge

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Bouw een krachtig journalistennetwerk

Als er íets belangrijk is voor zichtbaarheid in de media, dan is dat wel het hebben van een krachtig netwerk van journalisten, (hoofd)redacteuren en andere mediaprofessionals. Mensen die jou verder kunnen helpen met aandacht in offline en online media én voor wie jij van grote waarde bent. Want echt netwerken is natuurlijk tweerichtingsverkeer en dient niet alleen jouw doelen.

  • Hoe bouw je zo’n krachtig netwerk slim op en laat je het groeien?
  • Wat doe je om de connectie voor jullie beiden van grote waarde te maken?
  • En welke manieren van netvliesmanagement pas je toe, ofwel: hoe blijf je in beeld zodat iemand aan jou denkt bij een relevante mediavraag?

Dit en meer komt aan bod in deze bijzonder praktische sessie.

Trainingsvorm

Deze sessie volg je via Zoom

Over Danielle de Jonge

Daniëlle de Jonge is keynotespreker, trainer en auteur van de bestsellers "Verleid de klant”, "Human2Human: de nieuwe klantrelatie" en “Extreem klantgericht”. Met een prikkelende en enthousiasmerende aanpak helpt zij professionals om zakelijk onweerstaanbaar aantrekkelijk te zijn. Binnen het werkveld van klantgerichtheid en commercie is zij daardoor uitgegroeid tot een bekend expert als het gaat om persoonlijke klantrelaties. Daarnaast is zij host van Dé Klantenpodcast bij BNR.

Meer over Daniëlle: www.danielledejonge.nl

Reviews

"Haar observaties zijn raak en humorvol, haar adviezen praktisch en effectief. Ik bewonder haar energieke werkwijze en no-nonsense aanpak”

"Op onnavolgbare wijze legt zij een link legt tussen theorie en praktijk waardoor het rendement voor de deelnemers hoog is."

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord