VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Nu eindelijk Reels leren maken
Datum: woensdag 30 november 2022
Tijd: 10.00 - 12.00
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4
Beschikbare plaatsen: 0
Trainer: Geertje Algera

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP Plus, VIP

Nu eindelijk Reels leren maken

Wil jij werken aan je zichtbaarheid op Instagram? En groeien in het aantal volgers? Dan is het slim om Reels te gaan maken. Dit zijn korte verticale video's, die je maakt (edit) in de Instagram app. In deze sessie ga ik je leren hoe je Reels maakt. 

Gebruik je Instagram nu nog voornamelijk voor het posten van foto's en stories, en wil je leren hoe je ook snel en simpel video's maakt voor Instagram? Dan is deze sessie dus voor jou! Voorkennis over het maken van video's is niet nodig, enthousiasme wel. 

Wat je gaat leren: 

  • Jezelf filmen 
  • Enkele shots achter elkaar plakken met muziek 
  • Een video maken bestaande uit foto's met muziek
  • Een versnelde en een vertraagde video maken met muziek 

In Instgram Reels kun je gratis muziek gebruiken, tekst en titels plaatsen en Gif'jes (plaatjes) op je video plakken. Ook kun je voice over gebruiken. Dansjes zijn beslist NIET nodig. 

Trainingsvorm

Deze sessie is interactief. We gaan oefenen en delen de video‘s met elkaar. Een simpel smartphone statief is handig, maar niet noodzakelijk. Je oordopjes (liefst met draad) kunnen van pas komen bij de training.

Over Geertje Algera

De training wordt gegeven door Geertje Algera. Zij is (internationaal) smartphone video trainer. In 2014 was zij de eerste journalist bij de publieke omroep in Hilversum die televisie-reportages filmde met haar telefoon. Ze werkt van stichting tot ministerie, van ROC tot universiteit. Sinds 2020 maakt Geertje Instagram Reels.

In maart 2022 verscheen haar eerste boek "Professionele video‘s maken met je smartphone" bij Uitgeverij Nubiz.

Reviews

Geertje adviseerde mij van een Instagram Story een Reel te maken: Het resultaat is meer dan 5000 views, terwijl ik maar 1000 volgers heb.

Na de uitleg van Geertje maakte ik direct mijn eerste Instagram Reel. Deze functie van Instagram is heel simpel en effectief.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord