VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Radio-interview: learning by doing
Datum: vrijdag 14 oktober 2022
Tijd: 10.00-12.30
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4
Beschikbare plaatsen: 2
Trainer: Maria Punch

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Radio-interview: learning by doing

Een gesprek op de radio heeft zo zijn eigen 'wetten en regels'. In een exclusieve masterclass voor 4 deelnemers gaan we een radio-interview voorbereiden en doen. Alle cursisten krijgen een kans om geïnterviewd te worden. Je leert hoe je jouw boodschap compact kan brengen, waar je op kan letten in de voorbereiding, en hoe je in zo’n gesprek je expertstatus claimt. Ook leer je omgaan met lastige of onverwachte vragen. Een radio-interview kost meestal minder tijd dan een gesprek op tv maar heeft een groot bereik en is daarom een mooi en belangrijk podium!

Trainingsvorm

Deze sessie is bewust in een kleine groep zodat iedereen individueel aan bod komt. Cursisten nemen allemaal een onderwerp mee waar je over geïnterviewd wil worden. Van te voren krijg je hierover een apart mailtje van Maria.

Over Maria Punch

Maria Punch is een ervaren stemcoach, presentatietrainer en mediatrainer die je in korte tijd naar een hoger plan tilt. Met een achtergrond in de radiojournalistiek ligt het accent in haar trainingen op spreken: wat wil je vertellen en hoe vertel je het?

Maria neemt jouw performance onder de loep én versterkt je inhoudelijk. Ze traint dwars door alle sectoren heen: van advocaat tot weervrouw, van wethouder tot podcastmaker. Als vaste stemcoach bij BNR Nieuwsradio staat Maria nog altijd met één been in de journalistiek.

Reviews

‘Maria dankjewel voor de geweldige sessie. Vooral compact zijn, over goede oneliners beschikken en je verhaal op orde hebben. Uiterst leerzaam!‘

‘Was een supertraining. Handige praktische tips en veel van je geleerd!‘

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord