VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Spreken vanuit je hart
Datum: zaterdag 17 september 2022
Tijd: 11.00 - 12.30
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 40
Beschikbare plaatsen: 39
Trainer: Alexandra Smith

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 99,50), Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Spreken vanuit je hart

Wat maakt een spreker authentiek? Wanneer wordt jouw doelgroep geraakt als je een verhaal vertelt? En hoe spreek je eigenlijk vanuit je hart? 

Een uurtje theorie, een keer oefenen in break-outrooms en tot slot een kwartier vragen beantwoorden, wellicht kun je een eigen vraag meenemen! 

Trainer

Alexandra Smith is de oprichter van Fabel en Heartrise. Ze is een inspirerende spreker op het gebied van storytelling en ondernemerschap. Als verhaalcoach begeleidde ze diverse TEDx-sprekers, award winnende auteurs en tientallen bedrijven met hun verhalen. Als transformational life coach geeft ze o.a. trainingen spreken vanuit je hart.

Ze reiste voorheen regelmatig naar Brussel en Luxemburg waar ze managers bij de Europese Commissie en Parlement trainde en coacht met hun presentaties. Tegenwoordig traint ze officieren van justitie met hun performance en verbinding maken met alle partijen binnen een rechtszitting. In haar werk combineert ze haar kennis van storytelling met haar achtergrond als theaterwetenschapper en -maker. Alexandra begeleidt en schrijft ook speeches.

De afgelopen jaren schreef ze diverse boeken, waaronder Zelfstandige mét plezier, dat een maand lang in de top 100 best verkochte boeken op managementboek.nl stond. Ook werkte ze als zelfstandig columnist en interviewer voor kranten (o.a. nrc.next) en schreef ze jarenlang voor diverse magazines (Frame, MarkJan en Santé).

Alexandra Smith is daarnaast al twintig jaar actief als model, actrice en presentatrice. Eind 2015 gaf ze een TEDx-talk over de kracht van het delen van persoonlijke verhalen.

 

Over Alexandra Smith

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord