VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Verpak je succes
Datum: dinsdag 8 maart 2022
Tijd: 10:00 - 12:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 4
Beschikbare plaatsen: 4
Trainer: Sascha Bertus

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Verpak je succes

Help, wat trek ik aan? Wist je dat dit vaak de eerste reactie is als iemand uitgenodigd wordt voor een presentatie of tv-optreden? Een hele logische reactie. Want of je het wilt of niet, hoe je eruitziet bepaalt voor een groot deel hoe je verhaal door de luisteraar wordt ontvangen. Daarom is het zo belangrijk om jouw appearance af te stemmen op je inhoudelijke verhaal en kwaliteiten. In deze sessie leer je hoe je de kleding die je draagt inzet als een strategische tool om je boodschap goed over te brengen. 

Trainingsvorm

Interactieve online sessie

Over Sascha Bertus

Sascha Bertus is stijlstrateeg en auteur van de personal branding boeken ‘Verpak je Succes‘ en ‘Zien ze wel hoe goed je bent?‘. Haar specialisme is het ‘verpakken’ van zakelijke professionals in een passende appearance zodat ze hun kwaliteiten én hun meerwaarde zichtbaar maken.

Sascha is ook managing partner van Room to Grow, een trainingsbureau gericht op personal branding en profileren.

Reviews

"Zeer prettige sessie met waardevolle feedback die direct toepasbaar is. De online versie doet zeker geen afbreuk aan de training, integendeel, in tijden van online werken juist heel waardevol. Sascha weet je te inspireren, bewust te maken en te raken met verbetersuggesties!"

"De trainer verstaat haar vak. Ik ben me bewust geworden van mijn kernwaarden en hoe ik mijn voorkomen daarop kan matchen. Vanuit een open en vertrouwde sfeer ga je aan de slag met een best gevoelig onderwerp als uiterlijk, imago en voorkomen. Veel praktische tips waarmee ik aan de slag kan."

"Uitstekende training door Sascha die op inspirerende manier laat zien welke impact je houding en kledingkeuze heeft op anderen. Door nuances en kleine veranderingen aan te brengen krijgt je zelfvertrouwen een enorme boost."

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord