1

Praktische informatie

Vraag & Antwoord

Je gaat binnenkort een interview geven of de media benaderen en je wilt een laatste check.

Is mijn nieuwswaarde wel knapperig genoeg? Hoe kan ik het beste de journalisten aangesloten bij VIDM benaderen? Is mijn opiniestuk wel onderscheidend?

Iedere maand kun je jouw vraag indienen voor de VIDM Vraag & Antwoord Zoomsessie.

 

  • Een keer per maand na de Medialunch op dinsdag vanaf 13:30 uur  
  • Per keer de mogelijkheid voor één deelnemer om een persbericht of opiniestuk voor te leggen.
  • Iedere deelnemer krijgt in max. 20 minuten een reactie op haar/zijn vraag.
  • De video mag uitblijven, maar dat hoeft niet.
  • Deelname is gratis voor Pro- en VIP-leden, maar let op de no-show fee.
  • Andere deelnemers kunnen jouw vraag en het antwoord ook horen.

Vraag & Antwoord

14 december 2021

De vragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Per keer is de mogelijkheid voor één deelnemer om een persbericht of opiniestuk voor te leggen. Iedere deelnemer krijgt in 20 minuten een reactie op haar/zijn vraag. De video mag uitblijven, maar dat hoeft niet. Heb je een opiniestuk of persbericht? Deze kun je uploaden tijdens het aanmelden voor deze sessie. Let op ajb: als je een vraag hebt ingediend, maar niet aanwezig bent bij de sessie, zijn wij genoodzaakt € 25 (excl. BTW), in rekening te brengen. Dit is ongeacht de reden van afmelding, want we twijfelen niet aan de reden dat je afmeldt. We doen dit om tien deelnemers een kans te geven hun vragen beantwoordt te krijgen.  

Info en aanmelden

Vraag & Antwoord

11 januari 2022

De vragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Per keer is de mogelijkheid voor één deelnemer om een persbericht of opiniestuk voor te leggen. Iedere deelnemer krijgt in 20 minuten een reactie op haar/zijn vraag. De video mag uitblijven, maar dat hoeft niet. Heb je een opiniestuk of persbericht? Deze kun je uploaden tijdens het aanmelden voor deze sessie. Let op ajb: als je een vraag hebt ingediend, maar niet aanwezig bent bij de sessie, zijn wij genoodzaakt € 25 (excl. BTW), in rekening te brengen. Dit is ongeacht de reden van afmelding, want we twijfelen niet aan de reden dat je afmeldt. We doen dit om voldoende deelnemers een kans te geven hun vragen beantwoordt te krijgen.  

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord