Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Véronique Roeg en Jolanda Santbergen, eindredacteur/samensteller Omroep Zeeland
Datum: woensdag 5 januari 2022
Tijd: 11:30 - 12:30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 25

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Véronique Roeg en Jolanda Santbergen, eindredacteur/samensteller Omroep Zeeland

Omroep Zeeland brengt het laatste nieuws uit Zeeland via televisie, radio, online en met hun app, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Nieuws en wetenswaardigheden in en over Zeeland staan centraal.

Omroep Zeeland wil als betrouwbare en onafhankelijke informatiebron de spil zijn in de Zeeuwse samenleving. Het brengt nieuws, achtergronden, cultuur, sport en evenementen.

Véronique Roeg is eindredacteur bij Omroep Zeeland. De omroep waar ze al bijna 25 jaar voor werkt. Haar collega Jolanda Santbergen is samensteller achtergrondprogramma. Naast Omroep Zeeland hebben Véronique en Jolanda ook allebei bij Omroep Brabant gewerkt.

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor Omroep Zeeland? Of jouw verhaal meer geschikt is voor radio of televisie? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag voor Véronique Roeg en Jolanda Santbergen? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord