1

Vrouw in de Media Awards 2021

"Om vrouwelijke experts en rolmodellen aan te moedigen zichtbaar in de media te zijn en redacties aan te moedigen om hen vaker dat podium te bieden"

Nomineer voor 20 december 2021

De jaarlijkse Vrouw in de Media Awards zijn een initiatief van Sprekersbureau ZijSpreekt en Mediaplatform VIDM. Met de awards willen de organisatoren vrouwelijke experts en rolmodellen aanmoedigen om zichtbaar in de media te zijn en redacties aanmoedigen om hen vaker dat podium te bieden.

Naast de landelijke Vrouw in de Media Award is er ook een Vrouw in de Media Award per provincie. De zichtbaarheid van vrouwelijke rolmodellen is immers net zo belangrijk in de lokale/regionale media.

De You Go Girl award is een aanmoediging voor vrouwelijke deskundigen die effectieve stappen hebben gezet om in hun vak zichtbaarder te worden in de – ook regionale – media, radio, tv, in kranten, tijdschriften, social media.

Redacteuren, journalisten en programmamakers zijn welkom om voor de Vrouw in de Media Awards vrouwen te nomineren die een rolmodel in de media zijn.

Het publiek kan vrouwelijke experts voor de You Go Girl Award nomineren. Daarnaast kan het publiek ook vrouwelijke experts voor de regionale Vrouw in de Media Awards voordragen. 

Per award zal er een selectie van finalisten gemaakt worden. Daarna kan er op hen door het publiek worden gestemd.

Tot 20 december 2021 kunnen kandidaten worden voorgedragen. In januari 2022 worden de finalisten bekend gemaakt. Daarna kan er gestemd worden.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord