Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Fatima Bajja, eindredacteur Nieuws en Co (NPO Radio 1, NOS/NTR)
Datum: dinsdag 19 maart 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 19

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Fatima Bajja, eindredacteur Nieuws en Co (NPO Radio 1, NOS/NTR)

Direct aanmelden

Fatima Bajja werkt vanaf begin 2024 als eindredacteur bij het NOS/NTR programma Nieuws en Co op Radio 1. 

Ze werkte jarenlang bij de NTR voor verschillende programma's als redacteur en invaleindredacteur bij Premtime, Lijn 1 en 1 Op Straat. Met een mobiele studio reisden ze dagelijks door heel Nederland op zoek naar maatschappelijke onderwerpen. Bij de NTR kwam Fatima in contact met het radio maken, een van haar andere liefdes naast tv maken.

In 2016 maakte ze de overstap naar de NOS waar ze bij het NOS Journaal, Radio 1 Journaal en Nieuws en Co aan de slag ging en later als tv-eindredacteur van Bureau Regio. Daarnaast heeft ze allerlei projecten gedaan voor de NOS, zoals het EK Voetbal en Tweede Kamerverkiezingen. En vorig jaar de podcast 'Twee Werelden' samen met collega Gulsah Ercetin. 

Vraag jij je af of jouw expertise interessant is voor Nieuws en Co? Hoe redacties aan hun onderwerpen komen? Hoe je een redacteur benadert? Of heb je een andere vraag voor Fatima? Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag over publiciteit aan Fatima Bajja, eindredacteur Nieuws en Co (NPO Radio 1, NOS/NTR).


Deelnemers over Medialunches: (100+ Google reviews)

 

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans

"De Medialunches van VIDM zijn super waardevol voor iedere professional en expert die zichzelf serieus neemt. Vaker in de media komen hoeft geen duizenden euro's te kosten, via VIDM focus je op de connectie met relevante journalisten. Janneke heeft dit echt heel goed opgezet. Aanrader!"
- Maartje Blijleven

"Wat ben ik blij dat ik VIDM ontdekt heb! De Medialunches zijn knetter inspirerend en worden geleid door een immer energieke en optimistische Janneke van Heugten. Ook ben ik heel blij met de Academy. Echt opmerkelijk hoeveel je in een sessie van 1 a 2 uur leert. Kan echt elke ondernemer aanraden om eens aan te schuiven bij een van de medialunches!"
- Studio Suseela

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord