1

Janneke van Heugten:

"Als publiciteitsexpert en sparringspartner sta ik op alle fronten naast je om je te steunen in je stap naar voren"

Inbegrepen bij Pro-lidmaatschap

60 minuten persoonlijk advies ter waarde van € 150,- cadeau

Zoek je naar nieuwshaakjes voor jouw boodschap? Is jouw boodschap mediaready of voel je dat je nog iets laat liggen? Wil je feedback van een doorgewinterde publiciteitsexpert op jouw opiniestuk of persbericht? Of benader je de media al, maar tot nu toe zonder succes?

De stap naar publiciteit en een groter podium kan een zoektocht zijn. Als publiciteitsexpert en sparringspartner sta ik op alle fronten naast je om je te steunen in je stap naar voren. Zo ben ik twaalf maanden lang om de week op Het Spreekuur beschikbaar om vragen te beantwoorden en je te helpen in iedere fase.

Stap nu over op een Pro-lidmaatschap en krijg 60 minuten persoonlijk advies ter waarde van € 150,- cadeau. Tijdens deze sessie gaan we de diepte in. We kijken wat je wil bereiken en welke stappen daarvoor nodig zijn. In deze sessie zetten we het fundament neer voor een succesvolle persbenadering. Na de sessie blijf ik om de week beschikbaar op Het Spreekuur om je te helpen met je vervolgstappen.

Wedden dat je bruisend van de inspiratie effectief en comfortabel de media benadert? 

~ Janneke

 

  • Het Spreekuur. Ik sta als publiciteitsexpert en steun naast je en help je met iedere stap (tweewekelijks beschikbaar via Zoom).
  • Medialunches. Kom in deze online lunchsessies rechtstreeks in contact met journalisten en leer hoe je jouw persbenadering succesvol maakt.
  • Academy. Volg professionele online trainingen in kleine groepen om je zichtbaarheid als expert te vergroten. 
  • Contactgegevens. Krijg toegang tot de contactgegevens van ruim 1300 journalisten.
  • Persvragen. Ontvang interviewaanvragen van journalisten die experts binnen jouw vakgebied zoeken.
  • E-learnings. Maak gebruik van de publiciteitstips, checklists en opgenomen Medialunches. 
  • Voor € 599 per jaar (excl. btw).
     

Ja, ik wil upgraden naar een Pro-account


TIP! OP PAGINA 315 VAN HET BOEK VAKER IN DE MEDIA VIND JE EEN CODE DIE JE 40 EURO KORTING GEEFT BIJ HET UPGRADEN NAAR EEN PRO-LIDMAATSCHAP. 

" Het idee was om een mediatraining te volgen, tot ik getipt werd op het bestaan van VIDM. In plaats van die dure mediatraining van een dag ben ik Pro-lid geworden voor een jaar. En daar heb ik geen dag spijt van gehad. Fijne en leerzame medialunches bijgewoond, een 1-1 gesprek met Janneke om mijn persbericht te schrijven en interessante sessies gevolgd. Ik ben in veel media (tijdschriften, kranten, radio en podcast) verschenen mede dankzij mijn Pro-lidmaatschap en de support van Janneke!"

Mathilda van den Hof - auteur Wat is haar naam?

" De sessies van VIDM hebben een praktische insteek en zijn direct toepasbaar. Janneke, de trainers en journalisten weten feilloos en in duidelijke taal te vertellen wat nodig is om zichtbaarder te worden én hoe je dat moet aanpakken."

Fauzia Mahomed Radja, directeur FM Consultancy

" Dankzij de sessie met Janneke werd de nieuwswaarde van mijn bedrijf duidelijk. Het leverde mij interviews op in NRC Handelsblad, Beau Monde, RTLnieuws.nl, Margriet en Nieuws.nl. En nog steeds blijven de interviewaanvragen binnenkomen."

Anne Raaymakers - expert Facebookmarketing

" Dankzij het advies van Janneke kreeg mijn onderzoek aandacht bij alle radio-nieuwsuitzendingen en het NOS Journaal."

Denise Janmaat, directeur Nederlands Instituut voor Rolstoeltoegankelijkheid

" Zonder VIDM had ik onder andere nooit full colour in het FD gestaan."

Dr. ir. Ellen de Lange-Ros, auteur van businessromans

" Een inspirerende, waardevolle VIDM sessie gehad met vele bruikbare concrete tips waar je meteen mee aan de slag kunt (ik heb aardig wat aantekeningen gemaakt!)."

Cynthia Telting - director #DigiDames

" Nuttige mediatips bij sessie van Janneke van Heugten. Wat veel kennis heeft ze paraat!"

Marelle Boersma - thrillerauteur/schrijfdocent

Wil je eerst contact om te overleggen?

Wil je een vrijblijvende telefonische afspraak van 15 minuten om te sparren of ik je kan helpen met je wensen? Of een Pro-lidmaatschap bij je past? Of dat je misschien toch iets anders nodig hebt? 

Kies hieronder een datum, tijdstip en pas onder het tijdstip de duur van het gespek aan naar 15 minuten. Ik denk graag met je mee. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord