1

Netwerken met journalisten

Medialunch

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Wil je journalisten effectief benaderen? 

Regelmatig Zoomluncht Janneke van Heugten met een speciale mediagast. Schuif ook aan, stel je vragen in de chat en ontdek hoe je jouw persbenadering succesvoller maakt. 
 

  • De Medialunch is voor alle leden toegankelijk. Aan leden met een gratis lidmaatschap vragen we een bijdrage van 15 euro. 
  • Kijk welke mediagast aansluit bij jouw expertise en achtergrond, zodat je jouw kans op publiciteit vergroot. 
  • Stel je vragen kort en bondig in de chat tijdens de online lunch.
  • Alle Medialunches worden opgenomen en zijn daarna beschikbaar in de kennisbank
     

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.

Scroll snel naar:
DecemberJanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovember

Sietske van Weerden, programmamaker (radio)

10 januari 2023

Sietske van weerden was o.a. eindredacteur bij NPO Radio 1, eindredacteur nieuwe media bij NH (toen RTV Noord-Holland), chef nieuws bij BNR, hoofdredacteur bij Planet.nl, redactiechef en plaatsvervangend hoofdredacteur bij NOS Online, redacteur bij het NPO Radio 1 Journaal en redacteur bij het Avro Radiojournaal en Radio Rijnmond. Als freelancer is ze nog steeds actief als programmamaker, bijvoorbeeld voor het NPO Radio 1 radioprogramma Dit is de Dag. Daarnaast bekleedt ze meerdere andere mediafuncties en geeft ze ook trainingen. Ben jij benieuwd wanneer jij voor welk radioprogramma interessant bent als deskundige? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen met een radioredactie? Wat je zelf kunt doen om in de kaartenbakken van programma's te komen? Of heb je een andere vraag voor Sietske? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord