1

Netwerken met journalisten

Medialunch

Vraag jij je af of journalisten en redacties wel op jouw verhaal zitten te wachten? Zou je de stap richting publiciteit wel willen zetten, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Wil je journalisten effectief benaderen? 

Regelmatig Zoomluncht Janneke van Heugten met een speciale mediagast. Schuif ook aan, stel je vragen in de chat en ontdek hoe je jouw persbenadering succesvoller maakt. 
 

  • De Medialunch is voor alle leden toegankelijk. Aan leden met een gratis lidmaatschap vragen we een bijdrage van 15 euro. 
  • Kijk welke mediagast aansluit bij jouw expertise en achtergrond, zodat je jouw kans op publiciteit vergroot. 
  • Stel je vragen kort en bondig in de chat tijdens de online lunch.
  • Alle Medialunches worden opgenomen en zijn daarna beschikbaar in de kennisbank
     

Mediaplatform VIDM heeft als doel om een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media te stimuleren. Met een brede diversiteit aan deskundigen.

Scroll snel naar:
NovemberDecemberJanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktober

Liesbeth Smit, freelance journalist (human Interest & psychologie)

5 december 2022

Liesbeth Smit is freelance journalist voor diverse publieksbladen en auteur van twee succesvolle boeken. Voor onder andere Libelle, Margriet, JAN en Flair schrijft ze artikelen over human Interest en psychologie.  Heeft jouw expertise en/of verhaal raakvlak met psychologie en/of humar interest? Ben je benieuwd wanneer je hiermee interessant genoeg voor publieksbladen bent? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen met een freelance journalist? Of heb je een andere vraag aan Liesbeth? Meld je dan aan voor deze Medialunch. 

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord