Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Karin Swiers, senior redacteur MT/Sprout
Datum: dinsdag 31 oktober 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 14

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Karin Swiers, senior redacteur MT/Sprout

Direct aanmelden

MT/Sprout is het platform voor ondernemers achter snelgroeiende startups en scaleups en het leiderschapstalent binnen serieuze organisaties. Ben je benieuwd wanneer jouw verhaal interessant is voor MT/Sprout? Hoe je het beste contact opneemt met de redactie? Wanneer jouw expertise relevant is? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Karin Swiers, senior redacteur MT/Sprout.

De start van de journalistiek carrière van Karin begon in 1989 bij de Leidse courant. Daarna werd ze senior writer van Pers Unie (voor de zaterdagbijlagen, het grote nationale en internationale nieuws) en redacteur Economie (specialisatie pensioenen en sociale zekerheid).

Als eindredacteur was Karin werkzaam bij de grootste krant van België: Het Laatste Nieuws. Vanuit België was ze ook lange tijd hoofdredacteur MT. Momenteel is Karin senior redacteur MT/Sprout. Haar focus ligt hierbij op leiderschap & management, work & life.

Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag over publiciteit aan Karin Swiers. 
 
 (100+ Google reviews)


"Super fijne, leerzame en inspirerende meeting. Ik weet nu beter hoe ik de pers kan benaderen, dank en tot een volgende keer."
- Esther Stevens

"Ik vond het verrassend om de journalist van De Limburger (Judith Janssen) te horen zeggen dat ze nog nooit rechtstreeks benaderd is door wetenschappers. Deze medialunches hebben een enorme maatschappelijke waarde. Door journalisten en experts bij elkaar te brengen, bieden ze deze twee groepen een kans en een platform om elkaar op menselijk en professioneel niveau beter te leren kennen door hun interesses, manieren van werken, voorkeuren en prioriteiten te bespreken."
- Sueli Brodin

"De medialunches van Janneke bieden een mooie kans om journalisten bij diverse media te leren kennen en veel waardevolle tips hoe en wanneer het beste moment is om de media te benaderen. Strak, professioneel, maar heel prettig gemodereerd door Janneke."
- Martine Groenewegen

"De medialunches die VIDM organiseert zijn waardevol. Ik vond het zelf heel interessant om een journaliste te horen vertellen hoe je haar het beste kunt benaderen en waarmee ook zeker niet! Ook gaf ze tips waar ik wel wat mee kan. Janneke stelt goede vragen en zorgt voor structuur."
- Lusanne Hogeweg

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord