1

VIDM Academy

Academy

Door media-aandacht groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Iedereen die alles uit het leven wil halen, iedereen die weet dat je maar een keer leeft? Die haalt eruit wat erin zit en pakt dat podium.  

Houd iets je nog tegen? Bijvoorbeeld onzekerheid over je verhaal of mening in het openbaar delen? Angst voor lastige vragen? Of wil je gewoon aan je performance werken? Tientallen kanjers van (media)trainers halen in de VIDM Academy jouw drempels weg en helpen je met sterkere zichtbaarheid.

Kies jouw online sessie!

De VIDM Academy wordt vormgegeven door een rijkdom aan vakmensen die klaar staan om jou verder te helpen met sterkere zichtbaarheid. De trainers hebben veel ervaring binnen hun specialisme en zijn hier naast VIDM dagelijks mee bezig.

Wil je de trainers buiten VIDM om boeken? Rechtstreeks contact opnemen met de trainers staat natuurlijk vrij. 

Scroll snel naar:
DecemberJanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovember

Zet jezelf op de kaart met een opiniestuk

5 januari 2023

Jouw opiniestuk in een dag- of vakblad of op hun website is een mooie kans om jezelf op het podium te hijsen. Een goed bereik, onder de aandacht van je potentiële doelgroep, gelezen door andere redacties: je slaat meerdere vliegen in een klap. Een klein percentage van de ingezonden opiniestukken wordt echter geplaatst. Iedere krant heeft weer eigen criteria maar er zijn gelukkig ook veel overeenkomsten. VIDM-oprichter Janneke van Heugten is regelmatig met opiniestukken in de dagbladen, waaronder NRC, Trouw en Volkskrant. Haar geheime wapen: journalist Ellen Kleverlaan. Ellen is een meester in het schrijven van opiniestukken en heeft er inmiddels flink wat mensen mee kunnen helpen. In deze sessie ontdek je waarom de stukken geschreven door Ellen bijna altijd geplaatst worden. Dat wil jij toch ook? Haal het maximale uit deze sessie en schrijf vooraf in 250 woorden de basis van jouw opiniestuk.

Info en aanmelden

Met je boek naar de media, van professional naar expert

11 januari 2023

Je hebt kennis en ervaring en wilt die graag delen: op het podium, voor groepen, aan tafel bij de pers en in vakbladen. Hoe meer zichtbaar je bent, hoe groter de kans dat jij wordt gevraagd om je visie te delen. Een boek is voor elke expert het ideale marketinginstrument. Maar hoe krijg je van al je ervaring een goed en verantwoord boek? Waarover ga je schrijven en wat komt er kijken bij het boeken proces? Deze en al je vragen komen aan bod

Info en aanmelden

Feedback op jouw pitch/ presentatie

19 januari 2023

Zie dit als een oefenbadje, voordat je van de hoge duikplank afgaat. Jij komt in de sessie, en oefent (een deel) van jouw pitch of presentatie voor live publiek. Zowel je mede-deelnemers, als ikzelf geven feedback op wat werkt, en wat je nog beter kan doen. Dat is alles.  Zo pakken we het aan: Bereid een (deel van je) pitch of presentatie voor Maximaal 5 minuten Via Zoom Al dan niet met slides Je krijgt, en geeft feedback, op datgeen wat werkt    

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord