1

VIDM Academy

Academy

Door media-aandacht groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Iedereen die alles uit het leven wil halen, iedereen die weet dat je maar een keer leeft? Die haalt eruit wat erin zit en pakt dat podium.  

Houd iets je nog tegen? Bijvoorbeeld onzekerheid over je verhaal of mening in het openbaar delen? Angst voor lastige vragen? Of wil je gewoon aan je performance werken? Tientallen kanjers van (media)trainers halen in de VIDM Academy jouw drempels weg en helpen je met sterkere zichtbaarheid.

Kies jouw online sessie!

De VIDM Academy wordt vormgegeven door een rijkdom aan vakmensen die klaar staan om jou verder te helpen met sterkere zichtbaarheid. De trainers hebben veel ervaring binnen hun specialisme en zijn hier naast VIDM dagelijks mee bezig.

Wil je de trainers buiten VIDM om boeken? Rechtstreeks contact opnemen met de trainers staat natuurlijk vrij. 

Scroll snel naar:
MeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecemberJanuariFebruariMaartApril

Vaker in de Media Zomer Take-off

7 juli 2023

Brace for impact! VIDM bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren we met een speciale editie van de Zomer Take-off. Op vrijdagmiddag 7 juli 2023 leer je alles over vaker in de media komen, jezelf profileren, bouwen aan je eigen verhaal en hoe je grip op een interview houdt.  Kom naar het Breede Beek Theater in Nijkerk en geniet van presentaties van topsprekers op gebied van media, publiciteit, profilering en social media. De bevlogen oprichter van VIDM, Janneke van Heugten, praat de middag aan elkaar en zal, zoals je van haar gewend bent, rijkelijk strooien met inspirerende en praktische tips om jezelf een podium in de media te geven. Bekijk hieronder het bomvolle programma en meld je vandaag nog aan!  Deel 1 13:00 - 15:00 uur Profileren zonder opscheppen Mirjam Hubregtse, expert profilering en personal branding Kom in de publiciteit door je nieuwswaarde te vergroten Janneke van Heugten, publiciteitsadviseur en oprichter VIDM Schrijf je boek in 3 maanden Bianca Kroon, private publisher en marketingbewuste uitgever Hoe vind en benader je journalisten op LinkedIn Erna van Poppel, LinkedIn-ambassador Hoe zet je social media in om op de radar van journalisten te komen? Panelgesprek over Hoe kun je social media inzetten voor meer publicaties?  Chau Nguyen, Merk & Digital specialist Open je verhaal delen - waar ligt de grens tussen persoonlijk en privé? Eveline Broekhuizen, Schrijfcoach voor coaches en ervaringsdeskundigen Hoe vlog je jezelf in de kijker van de journalist? Harmke Oudenampsen, expert Filmen & Vloggen met smartphone, oud-NOS Verpak je succes!  Sascha Bertus, stijlstrateeg, appearance & personal branding expert  Uiterlijk vertoon of onderstreping van je expertstatus? Gigi Bowmer, makeup artist & vlogger 15:00 uur Pauze Deel 2 15:20 uur tot 17:00 uur (Her)definieer jouw persoonlijke blauwdruk (de blueprint storyline) Roeselien Wekker, dé people skills specialist Beter verhaal, betere krantenkop Katja Schleicher, internationaal public speaking en media trainer Van slaapverwekkend naar spraakmakend, vertrouw op je stem Katinka Reiss, stemexpert & sprekersCoach Baas over eigen boodschap Maria Punch, mediatrainer, vaste trainer BNR. TEDxAmerdamWomen Om 17:00 uur sluiten we af en ga je bruisend van de nieuwe ideeën en inspiratie jouw zomer in!  Ben jij er klaar voor om in een middag een enorme boost voor je zichtbaarheid te ontvangen? Meld je dan nu aan voor deze speciale editie van de Vaker in de Media Zomer Take-off vanwege het 15-jarig bestaan van VIDM.  Early Bird prijzen Afhankelijk van je lidmaatschap. Gratis lid € 100, Basis € 80, Pro € 75, VIP € 50, VIP Plus € 50 (prijzen excl. btw) (de prijzen gaan binnenkort met 20 euro omhoog) Ben je nog geen lid? Een gratis account aanmaken is zo gepiept! 

Info en aanmelden

Baas over eigen boodschap

1 september 2023

Wat doe je als een journalist begint te prikken in jouw verhaal, ineens een andere weg inslaat, of een vooringenomen vraag stelt? In een mediaoptreden is het altijd een kwestie van halen en brengen. Soms horen daar ook lastige vragen bij. Die vragen worden een stuk minder lastig als je weet dat je op verschillende manieren kan reageren. En dat is precies waar we mee aan de slag gaan in de sessie Baas over eigen boodschap: regie houden en je punt maken! Dit is een interactieve sessie geschikt voor deelnemers die al enige ervaring hebben met mediaoptredens en toe zijn aan een next level.   

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord