1

VIDM Academy

Academy

Door media-aandacht groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Iedereen die alles uit het leven wil halen, iedereen die weet dat je maar een keer leeft? Die haalt eruit wat erin zit en pakt dat podium.  

Houd iets je nog tegen? Bijvoorbeeld onzekerheid over je verhaal of mening in het openbaar delen? Angst voor lastige vragen? Of wil je gewoon aan je performance werken? Tientallen kanjers van (media)trainers halen in de VIDM Academy jouw drempels weg en helpen je met sterkere zichtbaarheid.

Kies jouw online sessie!

De VIDM Academy wordt vormgegeven door een rijkdom aan vakmensen die klaar staan om jou verder te helpen met sterkere zichtbaarheid. De trainers hebben veel ervaring binnen hun specialisme en zijn hier naast VIDM dagelijks mee bezig.

Wil je de trainers buiten VIDM om boeken? Rechtstreeks contact opnemen met de trainers staat natuurlijk vrij. 

Scroll snel naar:
MeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecemberJanuariFebruariMaartApril

De geheimen van free publicity

25 mei 2022

Publiciteit is een aantrekkelijke manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen. De kosten zijn laag en redactionele aandacht wekt meer vertrouwen en interesse dan een reclame-uiting. Maar wanneer is jouw verhaal nieuwswaardig? Hoe benader je de pers? Wanneer haken media aan en wanneer haken ze af. In deze sessie worden de geheimen van free publicity gedeeld.

Info en aanmelden

Uhhhh.... wat zeg je me nou?

27 juni 2022

Ben jij ook zo bang in een interview iets te zeggen wat je helemaal niet wilde zeggen? Er iets uit te flappen waar je achteraf spijt van hebt? Of gewoon veel te veel 'uhhhhh' te zeggen? Gebruik de klaptechniek waardoor jij meester bent van het interview. Jij wint. 

Info en aanmelden

VIDM Zomer Take-off

12 juli 2022

Ook behoefte om al die inspirerende mede-experts én de (media)trainers uit het VIDM netwerk te ontmoeten? We horen en lezen over elkaar, maar nu is er de kans om elkaar ook daadwerkelijk te zien. Op dinsdag 12 juli 2022 organiseert VIDM weer als vanouds de ‘VIDM Zomer Take-off’ borrel, waar we onder het genot van een drankje en een hapje met elkaar bruisend de zomer ingaan. Samen met de VIDM-trainers daag ik jou en de andere deelnemers uit om kort op de zeepkist te gaan staan. Je mag kiezen voor een businesspitch of een perspitch. Businesspitch. Deel bijvoorbeeld: a) wie je bent en hoe je bedrijf/organisatie heet; b) wat jouw expertise is en waar je jouw klanten mee helpt; c) wat je eventueel nodig hebt om verder te komen. Perspitch. Deel bijvoorbeeld: a) wie je bent en wat jouw expertise is; b) wat jouw missie of uitgesproken mening binnen je vakgebied is; c) wat je wens op gebied van publiciteit is. Na 30 seconden stopt je tijd. Oefen van te voren of je binnen de tijd blijft. Het is dus direct een goede oefening om snel tot de kern van je boodschap te komen. Op de zeepkist klimmen is niet verplicht, wel een aanrader. De vorige keren leverde het interessante verbindingen op. Er is ruimte voor 20 pitches. De eerste 20 aanmelders krijgen als eerste het aanbod om op de kist te klimmen.  Route en parkeertips vind je in de mail die je ontvangt nadat je je hebt aangemeld.  Wij kijken uit naar jouw komst op een fijne locatie midden Nederland!  Gratis leden: 25 euro Basis leden: 22,50 euro  Pro leden: 17 euro  VIP leden: 10 euro  Bij de prijs inbegrepen: 2x non-alcoholische drankje en borrelhapjes Alle prijzen zijn excl. btw. 

Info en aanmelden

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord