Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Shermin Chavoushi, senior redacteur Jinek
Datum: dinsdag 9 mei 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 50
Beschikbare plaatsen: 18

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Shermin Chavoushi, senior redacteur Jinek

Direct aanmelden

"Je hebt iedere dag andere mensen aan de lijn en je mag ze uithoren over van alles en nog wat. Daardoor weet je ook wat er in de samenleving speelt, je weet van alles wat af. Wat ik ook heel erg mooi vind aan talkshows is dat je een miljoenenbereik hebt. Het is een machtig podium waar je voor werkt en jij bepaalt als redacteur mede wie er aan tafel zitten, welke vragen er gesteld worden. Je kunt een belangrijke rol spelen in de beeldvorming van de kijkers." (bron: nvj.nl)

Shermin Chavoushi is sinds een aantal jaar senior redacteur bij Jinek. Daarvoor was ze redacteur actualiteiten voor De Wereld Draait Door, binnenland redacteur voor RTL Nieuws en maakte ze vlieguren bij FunX, NTR, Pauw en Witteman en Debat Op 2. 

In de Rode Hoed is ze presentator van het maandelijkse programma 'Shermin op zondag'. In het programma gaat ze in gesprek met deskundigen die voorop lopen in maatschappelijke veranderingen op uiteenlopende gebieden: van politiek tot technologie, van filosofie tot cultuur. 

Wil jij weten wanneer jij een interessante deskundige voor Jinek bent? Hoe je de redactie van een talkshow het beste kunt benaderen? Ben je benieuwd hoe niet-bekende Nederlanders toch in de kaartenbak van de redactie belanden? Of heb je een andere vraag voor Shermin? Schuif dan aan bij deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord