Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Steven Musch, eindredacteur/journalist Wordt Vervolgd & NRC
Datum: maandag 13 februari 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Steven Musch, eindredacteur/journalist Wordt Vervolgd & NRC

Direct aanmelden

Steven Musch is freelance journalist en eindredacteur voor o.a. Wordt Vervolgd en NRC. Ook werkte hij als docent op de Fontys Hogeschool Journalistiek en publiceerde onder meer in Trouw, AD, Metro en het Noordhollands Dagblad.

Musch is sinds 2016 werkzaam op verschillende posities bij NRC, waaronder bij de nieuwsdienst, de centrale eindredactie en als (senior)samensteller. Momenteel is hij eindredacteur voor de cultuurredactie. 

Sinds 2019 is hij eindredacteur en journalist voor Wordt Vervolgd. Wordt Vervolgd is het tweemaandelijkse, onafhankelijke magazine over mensenrechten, uitgegeven door Amnesty Nederland. Naast reportages, interviews, analyses, columns, fotoverhalen en cultuurtips over ontwikkelingen op het gebied van mensenrechten in binnen- en buitenland besteden ze ook aandacht aan het werk van Amnesty.

Musch heeft daarnaast ruim 10 jaar ervaring als freelance journalist voor verschillende grote regionale dagbladen, waaronder voor het Noordhollands Dagblad, De Gelderlander, Tubantia en De Stentor.

Als (freelance) journalist schrijft Musch over mensenrechten in breedste zin van het woord. In Griekenland maakte hij reportages over vluchtelingen, de eurocrisis, armoede en de extreemrechtse partij Gouden Dageraad, in Thailand over rijstboeren, in Letland over spanningen met Rusland en in Chili over een conflict tussen de regering en de inheemse bevolking. Ook schrijft hij over Europese politiek, Rusland en de oorlog in Oekraïne. Hij heeft een speciale interesse in de Tweede Wereldoorlog. 

Ben jij benieuwd wanneer jij interessante input voor Steven hebt? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen met een redactie? Of heb je een andere vraag voor Steven? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord