Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Alida Dijk, hoofdredacteur ZIN Magazine
Datum: dinsdag 23 augustus 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Alida Dijk, hoofdredacteur ZIN Magazine

Alida Dijk vervult al vijftien jaar een coördinerende rol in de media, sinds zes jaar doet ze dat bij Zin Magazine. Eerst als Chef Redactie, daarna als Adjunct Hoofdredacteur en de laatste twee jaar als Hoofdredacteur. Binnen die rol zet ze de grote lijnen uit voor Zin.

Zin Magazine richt zich op vrouwen vanaf 50 jaar, die midden in het leven staan en ondernemend zijn, positief, kritisch en breed geïnteresseerd. Zin Magazine wil het leven samen met de lezers vieren. En dus is er – óók online, op de socials van Zin en in de wekelijkse nieuwsbrief – content die het leven verrijkt; de liefde, reizen en uitstapjes, zinvol (vrijwilligers)werk, familie en kinderen, spannende boeken, komische films, zorgen voor de ander, verbazingwekkende kunst, nieuwe theatervoorstellingen, inspirerende rolmodellen, beter leven, gezond blijven (of weer worden).

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor de redactie van ZIN? Wanneer je met jouw verhaal een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Alida Dijk. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord