Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Robert Ellenkamp, hoofdredacteur Agrio
Datum: dinsdag 13 juli 2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 24

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in of Meld je aan

Na aanmelden ontvang je de deelname-details in je mailbox

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Robert Ellenkamp, hoofdredacteur Agrio

Robert Ellenkamp is hoofdredacteur van Agrio, een uitgeverij die zich richt op boeren met titels zoals Vee&Gewas, Melkvee, Akkerwijzer en Pluimveeweb.

Hij werkt al 22 jaar bij het bedrijf en begon er als nieuwsjournalist en groeide met het bedrijf mee. De laatste twaalf jaar is hij redactioneel eindverantwoordelijk voor alle vakbladen, websites, evenementen en webinars. Zijn eigen aandachtsgebied ligt op het spanningsveld landbouw en natuur met speciale aandacht voor de beleidskant van de overheid.

Agrio geeft de vier regionale tweewekelijkse landbouwbladen Vee&Gewas, Veldpost, Stal&Akker en Agraaf op print uit. Vier sectorale vakbladen Melkvee (12x), Akker (11x), Pig Business (9x) en Pluimveeweb (5x) met bijbehorende websites voor de dagelijkse nieuwsvoorziening Melkvee.nl, Akkerwijzer.nl, Pigbusiness.nl en Pluimveeweb.nl. Op het gebied van mechanisatie 11 keer per jaar Trekkerweb in combinatie met de website Trekkerweb.nl. En voor een doelgroep die geïnteresseerd is in voeding en hoe voedsel tot stand komt het kwartaal bookazine Vork. 

Benieuwd wanneer jouw expertise interessant is voor een van deze titels? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. Deelname is gratis. 

Heb je nog geen VIDM-account? Word dan eerst gratis lid