Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Amy van de Wiel, freelance journalist (o.a. Flair, AD, NU.nl en MT/Sprout)
Datum: dinsdag 21 februari 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Amy van de Wiel, freelance journalist (o.a. Flair, AD, NU.nl en MT/Sprout)

Amy wil lezers bewust maken van zichzelf en de wereld om zich heen. Met haar verhalen inspireert ze je en zet ze je aan het denken. Vooral schrijven over duurzaamheid, (mentale) gezondheid, innovatie en zelfontwikkeling past daarom helemaal in haar straatje.

Voor Flair maakt Amy momenteel meerdere persoonlijke verhalen: over eetstoornissen bij mannen en over hoogopgeleide vrouwen die ondanks de maatschappelijke verwachtingen niet voor een ‘hoge’ baan kozen. 

Voor MT/Sprout en Innovation Origins schrijft Amy achtergrondverhalen over duurzaamheid en innovatie. Amy schreef ook voor de serviceredactie van DPG Media, waar ze zich onder andere bezig hield met servicejournalistiek. 

Servicejournalistiek is een nieuwe vorm van journalistiek die zich richt op vragen die in het dagelijks leven van de lezer spelen. Er wordt niet enkel geïnformeerd, maar ook geadviseerd. Haar verhalen verschenen onder andere in AD, Brabants Dagblad en op NU.nl en BN de Stem. 

Ben jij benieuwd wanneer jij interessante input voor Amy hebt? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen? Of heb je een andere vraag voor Amy? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord