Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Arnold de Groot, redacteur opinie NRC Handelsblad en nrc.next
Datum: dinsdag 25 oktober 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 21

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Arnold de Groot, redacteur opinie NRC Handelsblad en nrc.next

Op de opiniepagina’s leveren lezers en auteurs een bijdrage aan het publieke debat. De beste opiniestukken zijn origineel, helpen het debat vooruit met nieuwe inzichten en nieuwe argumenten, of brengen een nieuwe maatschappelijke discussie op gang.

Het schrijven van een opiniestuk is een mooie kans op een groter bereik. Je zorgt daarbij ook nog eens dat je op de radar komt van andere redacties. Een klein percentage van de ingezonden opiniestukken wordt echter geplaatst. In deze Medialunch kun je jouw vragen stellen aan Arnold de Groot. Arnold heeft sinds 2013 meerdere functies bij NRC Media vervuld. Sinds 2016 werkt hij als redacteur opinie NRC Handelsblad en nrc.next.

Wil jij weten waar een goed opiniestuk aan moet voldoen? Hoe je een opiniestuk het beste kunt aanbieden? Hoe je een stelling stellig genoeg maakt? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Arnold? Schuif dan aan bij deze Medialunch.

NRC deelt online een aantal tips voor het schrijven van een opiniestuk. Ook als je vragen over deze tips hebt, ben je welkom om aan te schuiven bij deze Medialunch.

 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord