VIDM Academy

 

Aanmelden voor deze VIDM Academy

Artikel schrijven voor beginners
Datum: donderdag 17 november 2022
Tijd: 14:00 - 15:30 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 5
Beschikbare plaatsen: 3
Trainer: Marlies van Venrooij

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Basis (+ € 29,50), Pro (+ € 19,50), VIP

Artikel schrijven voor beginners

Heb jij altijd al een artikel willen schrijven in een vakblad, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik neem je mee in het schrijf proces en help je structuur aan te brengen. Ik geef je tips om een aansprekend artikel te schrijven waarmee je lezers kan inspireren.

Wij gaan in deze sessie ook zelf aan de slag met een eerste opzet voor jouw artikel voor een vakblad van jouw keuze.

Marlies van Venrooij
Ik ben hoofdredacteur van LoopbaanVisie, het vakblad voor de loopbaanprofessie. Ik wil graag een podium geven aan mensen die wat te vertellen hebben en nog niet zo goed weten hoe ze dat op papier kunnen zetten. Daarom begeleid ik regelmatig beginnende schrijvers om een aansprekend artikel te schrijven. 

Door te schrijven leer je beter je mening en gedachten te formuleren. Dit helpt je ook om jezelf sterker te presenteren als gesprekspartner.

Trainingsvorm

Ik zal je meenemen in een aantal do‘s & don‘ts van het schrijven van een artikel. Ik deel mijn ervaringen om uiteindelijk samen met jou een eerste opzet te maken voor een artikel.

Over Marlies van Venrooij

Marlies van Venrooij is loopbaanadviseur en oprichter van De Loopbaan Academie. Zij is hoofdredacteur van LoopbaanVisie, het vakblad voor de loopbaanprofessional, lid van het platform kennisprofessionals van Noloc en auteur van het boek ‘Ontslag! Welke keuze maak jij?
Voor LoopbaanVisie schrijft zij artikelen met maatschappelijke thema‘s gericht op de arbeidsmarkt. Zij is pleitbezorger om loopbaanplanning een primaire arbeidsvoorwaarde te maken om zo de arbeidsmarkt gezonder en duurzamer te laten zijn.

Reviews

Aan de hand van de training bij Marlies heb ik nu mijn eerste artikel kunnen plaatsen

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord