Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Extra Medialunch: Japke-d. Bouma, columnist en eindredacteur NRC
Datum: maandag 16 augustus 2021
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Totaal aantal plaatsen:
Beschikbare plaatsen: 0

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in of Meld je aan

Na aanmelden ontvang je de deelname-details in je mailbox

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Extra Medialunch: Japke-d. Bouma, columnist en eindredacteur NRC

Japke-d. Bouma doet de eindredactie voor de eerste nieuwspagina's van NRC Handelsblad en nrc.next. Ze schrijft verder wekelijks een column op woensdagen in NRC en nrc.next over kantoorclichés en hoe kantoor te overleven én een taalcolumn op vrijdag. 

Voorheen was Japke-d. als eindredacteur redactie binnenland mede verantwoordelijk voor de samenstelling en inhoud van de binnenland pagina's van NRC Handelsblad en nrc.next. 

Als coördinator nrx.next werkte ze afwisselend in de dag- en avonddienst om (in a nutshell) onderwerpen te bedenken voor next, verhalen uit te zetten en te begeleiden. Japke-d. zorgde ervoor dat de krant juist bekopt was en pakkend genoeg voor de lezer en op tijd af was voor de drukker.
 

Ontdekken wanneer jouw deskundigheid en onderwerp interessant is? Erachter komen hoe de redactie van NRC werkt? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. Deelname is gratis.