Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Corine de Vries, hoofdredacteur Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant
Datum: woensdag 19 januari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 25

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Corine de Vries, hoofdredacteur Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant

Corine de Vries is sinds 2020 hoofdredacteur van de regionale dagbladen van Mediahuis Nederland. Ze heeft de leiding over de kranten Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, Gooi- en Eemlander en IJmuider Courant. Deze dagbladen houden de lezer op de hoogte van het nieuws uit de regio, maar ook van landelijk en internationaal, sportnieuws, cultuur, gezondheid en natuurlijk actualiteiten.

Voordat ze hoofdredacteur werd, was Corine de Vries bijna tien jaar lid van de hoofdredactie van de Volkskrant (van de 24 jaar dat ze er werkte). 

Ben je benieuwd wanneer jouw verhaal interessant is voor Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad, Gooi- en Eemlander of IJmuider Courant. Wil je weten hoe je het beste contact legt met de redactie? Of heb je een andere vraag aan Corine de Vries? Meld je dan aan voor deze Medialunch!

 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord