Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Joris Gerritsen, hoofdredacteur en Saskia Wassenaar, verslaggever De Gelderlander
Datum: dinsdag 15 maart 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Joris Gerritsen, hoofdredacteur en Saskia Wassenaar, verslaggever De Gelderlander

Het dagblad De Gelderlander is de grootste regionale krant van Nederland. De krant verschijnt in het grootste gedeelte van Gelderland, gebieden in Noord-Brabant en Limburg die op Nijmegen zijn gericht en in de randen van de provincie Utrecht, zoals Veenendaal en Rhenen.

Doordeweeks bereikt De Gelderlander 332.000 lezers via print en op zaterdag bijna 282.000 lezers via krant en magazine. Bovendien bereikt De Gelderlander maandelijks ruim 1,93 miljoen unieke digitale lezers via web en app.

De redacteuren begeven zich iedere dag opnieuw in de haarvaten van onder meer de Achterhoek, de Betuwe, de regio Arnhem/Nijmegen en Oost-Brabant. Van het Volksfeest in Winterswijk tot de Vierdaagse in Nijmegen.

Joris Gerritsen is hoofdredacteur bij De Gelderlander. Hiervoor was hij o.a. adjunct hoofdredacteur en chef eindredactie. Voor De Gelderlander werkte Joris o.a. bij Omroep Brabant en Omroep Gelderland.

Saskia Wassenaar is 35 jaar werkzaam in diverse functies in de regionale dagbladjournalistiek. De afgelopen ruim 20 jaar als verslaggever voor De Gelderlander. Verder werkte zij voor o.a. De Persdienst en dagblad BN De Stem.

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor de redactie van De Gelderlander? Of jouw verhaal boeiend genoeg is? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag voor Joris of Saskia? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord