Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Elise Spetter, journalist RTL Nieuws
Datum: maandag 26 juni 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 11

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Elise Spetter, journalist RTL Nieuws

Direct aanmelden

Elise Spetter is journalist voor RTL Nieuws . Hier schrijft ze nieuwsverhalen en (zondag)interviews voor de site en app. Elise richt zich vooral op onderwerpen die raken aan thema’s als geestelijk welbevinden, brein, psyche en gedrag.

Voorheen schreef ze voor Intermediair over o.a. werk en carrière en persoonlijke groei. En Elise schreef voor AD Rotterdams Dagblad. De krant in de plek waar ze woont. Daarnaast was ze actief als freelance journalist voor Rijnmond, NHMedia en liep ze stage bij Brandpunt+ (KRO-NCRV).

Ben je benieuwd naar welke verhalen Elise op zoek is? Wanneer jij een interessante deskundige voor haar bent? Hoe je haar het beste kunt benaderen en welke do's en don'ts er zijn in het opstellen van een e-mailbericht naar een journalist? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch! 


 (100+ Google reviews)


"Super fijne, leerzame en inspirerende meeting. Ik weet nu beter hoe ik de pers kan benaderen, dank en tot een volgende keer."
- Esther Stevens

"Ik vond het verrassend om de journalist van De Limburger (Judith Janssen) te horen zeggen dat ze nog nooit rechtstreeks benaderd is door wetenschappers. Deze medialunches hebben een enorme maatschappelijke waarde. Door journalisten en experts bij elkaar te brengen, bieden ze deze twee groepen een kans en een platform om elkaar op menselijk en professioneel niveau beter te leren kennen door hun interesses, manieren van werken, voorkeuren en prioriteiten te bespreken."
- Sueli Brodin

"De medialunches van Janneke bieden een mooie kans om journalisten bij diverse media te leren kennen en veel waardevolle tips hoe en wanneer het beste moment is om de media te benaderen. Strak, professioneel, maar heel prettig gemodereerd door Janneke."
- Martine Groenewegen

"De medialunches die VIDM organiseert zijn waardevol. Ik vond het zelf heel interessant om een journaliste te horen vertellen hoe je haar het beste kunt benaderen en waarmee ook zeker niet! Ook gaf ze tips waar ik wel wat mee kan. Janneke stelt goede vragen en zorgt voor structuur."
- Lusanne Hogeweg

 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord