Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Esther Wemmers, co-hoofdredacteur De Telegraaf
Datum: dinsdag 12 december 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 8

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Esther Wemmers, co-hoofdredacteur De Telegraaf

Direct aanmelden

Esther Wemmers begon in 1997 bij De Telegraaf. Ze was onder meer nieuwschef van de internetredactie, verslaggever en chef Verslaggeverij. Sinds 2017 geeft ze leiding aan de redactie nieuwsregie, waar ze verantwoordelijk is voor de content in de krant en op de online Telegraaf-platformen.

In een filmpje van uitgeverij Mediahuis geeft ze aan wat haar drijft: 'Nieuws gaat voor mij om gevoelens. Nieuws is wat je raakt, wat je ontroert, wat je boos maakt.' Haar criterium voor een verhaal: 'Zouden lezers zich hierin herkennen? Want we zijn een krant van het volk, een krant waar je je eigen leven leest.' (bron: FD.nl)

Esther Wemmers en Kamran Ullah werden juni 2023 benoemd tot nieuwe hoofdredacteuren van De Telegraaf.

Ben je benieuwd wanneer je een interessante deskundige voor de redactie bent? Of jouw onderwerp past bij De Telegraaf? Hoe je het beste contact legt? Wil je weten hoe je ontdekt welke journalist je moet benaderen? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Esther Wemmers? Schuif dan aan bij deze Medialunch! 
 (100+ Google reviews)

 

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans

"De Medialunches van VIDM zijn super waardevol voor iedere professional en expert die zichzelf serieus neemt. Vaker in de media komen hoeft geen duizenden euro's te kosten, via VIDM focus je op de connectie met relevante journalisten. Janneke heeft dit echt heel goed opgezet. Aanrader!"
- Maartje Blijleven

"Wat ben ik blij dat ik VIDM ontdekt heb! De Medialunches zijn knetter inspirerend en worden geleid door een immer energieke en optimistische Janneke van Heugten. Ook ben ik heel blij met de Academy. Echt opmerkelijk hoeveel je in een sessie van 1 a 2 uur leert. Kan echt elke ondernemer aanraden om eens aan te schuiven bij een van de medialunches!"
- Studio Suseela

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord