Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Hella van der Wijst, o.a. journalist, presentator, schrijver en docent journalistiek
Datum: dinsdag 11 juni 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 18

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Hella van der Wijst, o.a. journalist, presentator, schrijver en docent journalistiek

Direct aanmelden

Hella van der Wijst is bekend van haar werk voor de KRO en de EO. Ze treedt op als presentator/dagvoorzitter en vertelt verhalen m.n. over Troost en Rouw.

Ze startte haar carrière als eindredacteur bij de regionale krant. Haar eerste baan bij de KRO was bij het radioprogramma M/V Magazine. Daarna volgde diverse functies bij verschillende tv-programma’s waaronder De Vrijdag is Anders en tien jaar verslaggeving bij Kruispunt. 

Hella maakte items over uiteenlopende onderwerpen: van euthanasie tot tienermoeders, tot meerdere oorlogsreportages in Bosnië. Ze kreeg hiervoor en voor haar reportages over de doodstraf de Marga Klompé stipendium. Ze presenteerde o.a. KRO De Wandeling en Het Gevoel van de Vierdaagse. Tot 2015 werkte ze aan programmas van KRO en RKK die zich afspelen op het grensvlak van journalistiek, human interest en spiritualiteit.

Vervolgens maakte Hella de overstap naar de EO. Ze presenteerde het dagelijkse EO-programma Geloof en een Hoop Liefde en Ik Mis Je. Verder schrijft ze maandelijks een groot levensverhaal in PLUS Magazine. En ze is auteur van meerdere boeken 


Vraag jij je af of jouw expertise interessant is voor de media? Hoe redacties aan hun onderwerpen komen? Hoe je een redacteur benadert? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag aan Hella van der Wijst. (130+ Google reviews)

 

 

"Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans
 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord