Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Irene Smit, hoofdredacteur Flow
Datum: dinsdag 9 augustus 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 21

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Irene Smit, hoofdredacteur Flow

Flow is een internationaal mediamerk dat mensen over de hele wereld inspireert met levenslessen over hoe het leven anders te leven. Langzamer, eenvoudiger, met aandacht voor wat echt belangrijk is. Flow gaat over kwetsbaarheid en dingen kunnen toelaten. Over klein geluk en verbondenheid. Over vertragen en nieuwe wegen zoeken. Over de opkomst van soft skills als empathie en creativiteit. Flow biedt mensen inspiratie en inzichten in een wereld die voortdurend in beweging is. 

Flow lezeressen hebben interesse in creativiteit, duurzaamheid, zelfontwikkeling, gezondheid, sport, cursussen en boeken, uitgaan en musea, creativiteit en wonen en inrichting.

Irene Smit is sinds 2008 oprichter en Creative Director van Flow. Ze werkte destijds bij Marie-Claire en kreeg van Sanoma de kans in om een nieuw blad te ontwikkelen. Flow is nu onderdeel van DPG Media.  

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor de redactie van Flow? Wanneer je met jouw verhaal een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met Irene Smit. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord