Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Liesbeth Staats, journalist, programmamaker, auteur
Datum: woensdag 6 juli 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 11

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP Plus, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP Plus, VIP

Liesbeth Staats, journalist, programmamaker, auteur

Liesbeth Staats is journalist en programmamaker. Bij BNR presenteerde ze sinds augustus het programma Koplopers. Als een van de gezichten van onder andere Brandpunt maakte ze jarenlang reportages in binnen- en buitenland. Eind 2020 verscheen haar documentaireserie Waarom Werken Vrouwen Niet? van haar hand en daarop volgde het boek Waarom Vrouwen Minder Werken dan Mannen (en dat ook jouw probleem is).

Vanaf 4 april 2022 brengen Liesbeth Staats en Kees Dorresteijn samen dagelijks tussen 16:00 en 18:30 de BNR-luisteraar snel op de hoogte van het belangrijkste nieuws. Een programma dat voorbij de headlines gaat en waar naast korte, snelle duiding bij het nieuws ook plaats is voor verdieping en langere gesprekken.

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor een nieuwsprogramma? Hoe je als deskundige in de kaartenbakken komt? Wat de verschillen tussen televisie en radio zijn qua persbenadering? Wat je vooral wel en niet moet doen tijdens een interview? Wat Liesbeth Staats zelf heeft ervaren toen ze met haar boeklancering aan de andere kant stond? Meld je dan aan voor deze Medialunch.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord