Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Lisa Vermeij, freelance Travel & Health redacteur (o.a. Metronieuws)
Datum: dinsdag 7 februari 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 20

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP, VIP Plus.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Lisa Vermeij, freelance Travel & Health redacteur (o.a. Metronieuws)

Als freelance online multimediaredacteur voor Metro Holland schrijft Lisa artikelen voor de website metronieuws.nl en dagblad Metro. Ook gaat ze geregeld op pad om verslag te doen van events via social media of maakt ze een video bij een artikel. Samen met een collega is ze verantwoordelijk voor het Reisdomein binnen Metro.

Voor de website van het Algemeen Dagblad maakt ze voor het gezondheidskatern de wekelijkse rubriek: Hoe ga je om met?: "Je leest vaak verhalen over mensen die zelf ziek zijn, maar hoe ga je daar eigenlijk als partner, familielid of vriend(in) mee om? In deze rubriek geven experts praktische tips."

Daarnaast doet ze ook de PR voor cardioloog Janneke Wittekoek (winnares Vrouw in de Media Award). 

Ben jij benieuwd wanneer jij interessante input voor Lisa hebt? Wil je weten hoe je het beste contact op kunt nemen? Wil je weten hoe ze cardioloog Janneke Wittekoek regelmatig aan publiciteit helpt? Of heb je een andere vraag voor Rianne? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord