Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Lorianne van Gelder, verslaggever Het Parool
Datum: maandag 14 februari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 25

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Lorianne van Gelder, verslaggever Het Parool

Lorianne van Gelder is verslaggever bij Het Parool. In de twaalf jaar dat ze voor Het Parool werkt, schreef ze over uiteenlopende onderwerpen. Ze was verslaggever en columnist onderwijs, redacteur en coördinator op de kunst & media redactie. Van 2019 tot mei dit jaar was Lorianne chef Nieuws bij Het Parool. Momenteel is ze weer actief als verslaggever. Zo doet Lorianne grote interviews en gaat ze zich focussen op kunst en media-verhalen.

Het Parool is er voor mensen die Amsterdam een warm hart toe dragen. Voor iedereen die alles wil weten over Amsterdam, waar de stad en de wereld bij elkaar komen. Het Parool is de bron met dat Amsterdamse goocheme, kent als geen ander de weg in onze wereldstad en heeft een eigenzinnige kijk op wat er in de wereld gebeurt. 

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor de redactie van Het Parool? Of jouw verhaal boeiend genoeg is? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag voor Lorianne? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord