Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad
Datum: maandag 10 januari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 24

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Lucas van Houtert, hoofdredacteur Brabants Dagblad

Lucas van Houtert is hoofdredacteur van het Brabants Dagblad. Het Brabants Dagblad bereikt dagelijks ongeveer 250.000 mensen via de krant en 250.000 via online.

Op de redactie van Brabants Dagblad schrijven ze over de wijken, de dorpen, de Brabantse steden. Ze zoeken naar nieuws, naar mensen en hun verhalen, maar ook naar hoe het anders kan. Béter kan. Ze leggen uit hoe het eigenlijk zit. Ze bieden verdieping door achtergrondverhalen en verslaggeving over thema’s zoals wonen, gezondheid, reizen, economie, sport en cultuur.

Het verspreidingsgebied omvat onder meer ‘s-Hertogenbosch, Tilburg en de daaromheen liggende regio’s, zoals het Land van Heusden en Altena, de regio’s Oss, Uden-Veghel, de Langstraat en Boxtel-Schijndel, maar ook de Tielerwaard en in de Bommelerwaard, wat op Brabant georiënteerde gedeelten van de provincie Gelderland zijn. Met de extra dikke zaterdagkrant en het weekendmagazine Mezza maakt Brabants Dagblad van elk weekend weer een feestje.

Voor het Brabants Dagblad werkte Lucas van Houtert o.a. voor het Eindhovens Dagblad en De Gelderlander.

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor de redactie van het Brabants Dagblad? Of jouw verhaal boeiend genoeg is? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag voor Lucas? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord