Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Mireille van Ark, hoofdredacteur BNR
Datum: maandag 23 mei 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 35
Beschikbare plaatsen: 19

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Mireille van Ark, hoofdredacteur BNR

Mireille van Ark is sinds begin 2020 hoofdredacteur van BNR. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring in de journalistiek. Van Ark begon haar carrière bij de publieke omroep waar ze bij de NCRV in het verleden verschillende redacties heeft geleid op Radio 1, 2 en 5. Sinds 2015 werkt Mireille van Ark bij BNR, eerst als chef en afgelopen jaar in de rol van hoofdredacteur.

BNR verzorgt naast het belangrijkste zakelijke en financieel- economische nieuws ook duiding, verdieping en context- en opinievorming. Ze laten de luisteraar de wereld om zich heen beter begrijpen. ‘Dat doen we door het ritme van je dag te volgen,’ zegt hoofdredacteur Mireille van Ark. Gemiddeld luisteren wekelijks bijna 470.000 mensen naar BNR Nieuwsradio. BNR heeft 2.400.000 Podcast downloads per maand. Dat is 60 procent meer dan het jaar ervoor.

De BNR-luisteraar werkt meestal fulltime, is vaak leidinggevend en goed opgeleid.

Ben jij benieuwd of jouw onderwerp interessant is voor een programma van BNR? Zou je een eigen podcast bij BNR willen? Of zou je te gast willen zijn bij een programma of podcast en wil je weten hoe je in de kaartenbak terecht komt? Meld je dan aan voor deze Medialunch en stel je vraag aan BNR hoofdredacteur Mireille van Ark.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord