Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Nico de Fijter, hoofdredacteur Nederlands Dagblad
Datum: maandag 17 oktober 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis (+ € 15,00), Basis, Pro, VIP

Nico de Fijter, hoofdredacteur Nederlands Dagblad

Nico de Fijter is sinds juni 2022 hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad. Sinds 2002, zijn hele professionele loopbaan voor het ND, werkt hij bij dagblad Trouw, waar hij veel verschillende functies vervulde. Zo was hij chef van de redactie religie en filosofie en specialiseerde hij zich als redacteur in vreemdelingenzaken en asielbeleid.

Het Nederlands Dagblad noemt zichzelf de kwaliteitskrant van christelijk Nederland. De lezers zijn meer dan gemiddeld hoog opgeleid en maatschappelijk betrokken. Ondernemende 50-plussers en meerpersoonshuishoudens vormen een groot deel van de lezersgroep. Interesses liggen vooral bij religie, cultuur, goede doelen, onderwijs en zorg.

Bereik print
Gemiddeld ma-vr: 93.000 lezers 13+
Gemiddeld za: 123.000 lezers 13+

Bereik online
Bezoekers nd.nl: 400.000 per maand
Gebruikers ND-app: 10.000

Ben jij benieuwd wanneer jij als deskundige interessant bent voor de redactie van het Nederlands Dagblad? Wanneer je met jouw verhaal een waardevolle bijdrage kunt leveren? Op welke manier je de redactie het beste kunt benaderen? Meld je dan aan voor deze Medialunch metNico de Fijter, hoofdredacteur Nederlands Dagblad.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord