Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Annemieke Schakelaar en Nine Pankras, Omroep Gelderland
Datum: woensdag 10 november 2021
Tijd: 13:00 - 14:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 24

Om je in te schrijven in deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Annemieke Schakelaar en Nine Pankras, Omroep Gelderland

Annemieke Schakelaar : “Live-verkiezingsdebatten of talkshows presenteren, documentaires of een podcast maken, verslag doen van grote en kleine verhalen, radio-reportages, live verslag op tv voor de NOS of een vragenhalfuur op Facebook: ik vind het allemaal geweldig om te doen en doe het ook allemaal bij Omroep Gelderland. Al 25 jaar met veel plezier. Als het verhaal dat ik mag vertellen maar interessant is. Doordat het nieuws bevat, iets vertelt dat we nog niet weten, ons raakt. 
Bij Omroep Gelderland heb ik een vrije rol met de ruimte om mijn eigen ideeën voor programma's of reportages te maken. Nog elke dag vind ik het een voorrecht dat als ik samen met een cameraman ergens met mijn microfoon verschijn mensen mij hun bijzondere verhaal vertellen of antwoord geven op alle vragen die ik heb. Het is prachtig werk om op zoveel verschillende plekken te komen en via mijn programma's of reportages mensen daar ook mee naar toe te nemen."
Naast haar werk voor Omroep Gelderland is Annemieke dagvoorzitter en geeft ze mediatrainingen.

Nine Pankras werkt 3 jaar bij Omroep Gelderland. Het grootste deel van die 3 jaar bereidde ze als redacteur de talkshow De Week van Gelderland voor.
“Voordat ik terugkeerde naar mijn Gelderse geboortegrond, werkte ik bij landelijke media. Ik heb onder meer gewerkt aan het radio1-programma Spraakmakers (voorheen Stand.nl, Stand.café en Lunch!) en aan de landelijke talkshows Pauw&Witteman en Jinek. 
Ook werkte ik een paar jaar vanuit Iraaks Koerdistan voor het Independent Media Centre Kurdistan, alwaar we trainingen organiseerden voor lokale journalisten. Mijn grote drijfveer in mijn werkend bestaan, is het bieden van een podium aan verhalen die verteld moeten worden; of dat nu een nieuwsverhaal is, een misstand dat opgehelderd moet worden, of een bijzonder persoonlijk of juist ontroerend verhaal.”


Wil je weten hoe je jouw persbenadering kunt verbeteren? Schuif dan bij deze Medialunch aan en stel jouw vragen aan Annemieke en Nine

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord