Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Pieter Cranenbroek, redactiechef Europa bij LinkedIn Nieuws
Datum: woensdag 8 mei 2024
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 17

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Pieter Cranenbroek, redactiechef Europa bij LinkedIn Nieuws

Direct aanmelden

Pieter Cranenbroek is redactiechef Europa bij LinkedIn Nieuws. Als redacteur voor LinkedIn Nieuws hielp hij mensen op de hoogte te blijven van het belangrijkste zakennieuws en de interessantste werkgerelateerde discussies.

Maar wat is LinkedIn Nieuws precies? Hoe werkt het? Wanneer is iemand een interessante deskundige? Hoe vinden andere media verhalen via LinkedIn Nieuws? Welke overeenkomsten zijn er met redacties van traditionele media? En hoe kun je jezelf op de kaart zetten bij redacteuren die voor LinkedIn Nieuws schrijven?
Schuif aan en stel jouw vraag over LinkedIn Nieuws aan Pieter Cranenbroek, redactiechef Europa bij LinkedIn Nieuws. (100+ Google reviews)

 

"Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord