Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Tonny van der Mee, journalist AD Nieuwsmedia
Datum: dinsdag 28 november 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 16

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Tonny van der Mee, journalist AD Nieuwsmedia

Direct aanmelden

Tonny van der Mee begon als stadsverslaggever bij het Rotterdams Dagblad en werkt sinds 2005 als algemeen verslaggever op de landelijke redactie van het AD. Hij hield zich daar onder meer bezig met onderwijs, gezondheidszorg en zelfs een blauwe maandag met het koningshuis.

Tonny is vooral gespecialiseerd in menselijke verhalen, vaak in combinatie met ingrijpende gebeurtenissen en rampen, zoals het MH17-dossier. En verder vallen verhalen over de koloniale geschiedenis (Indonesië, Suriname, slavernij), interlandelijke adopties en de Tweede Wereldoorlog binnen zijn aandachtsgebied.

Naast journalist is hij ook historicus.  Hij schreef een aantal boeken over de Molukse geschiedenis. Het laatste boek was de biografie van voetballer Simon Tahamata.


Ben je benieuwd wanneer jouw verhaal interessant is voor Tonny? Wanneer een verhaal bijzonder genoeg is voor het AD? Wil je ontdekken hoe je het beste contact opneemt met de redactie of met Tonny? Of heb je een andere vraag over publiciteit? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!
 (100+ Google reviews)


"Janneke weet in een korte tijd ontzettend veel waarde toe te voegen aan de medialunch. Ze vraagt gasten alles wat je altijd al wilde weten over vaker in de media zijn en geeft voldoende ruimte voor deelnemers om hun eigen vragen te stellen. Super waardevol, een echte aanrader!"
- Marthe Walter
 

Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore
 

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos
 

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord