1

Tarief

Trainingen, masterclasses en workshops

Als je niet zichtbaar bent, weten mensen niet wie je bent. Ze weten niet waar ze je kunnen vinden. En ze weten niet met welke oplossing jij ze kunt helpen. Als je niet zichtbaar bent loop je kansen mis! 

Redacties en journalisten zoeken naar deskundigen die van toegevoegde waarde zijn als informatieleverancier voor een actueel onderwerp. Als jij op het juiste moment waardevolle informatie op een dienblaadje presenteert, dan vergroot je de kans dat journalisten en redacteuren je de volgende keer ook weten te vinden als het onderwerp weer in het nieuws is. 

Door met goede onderbouwing en op het juiste moment je mening over een onderwerp binnen jouw vakgebied te delen groeit jouw status als deskundige. Het vergroot je zichtbaarheid, geloofwaardigheid en betrouwbaarheid als expert. Een betere investering in je eigen personal brand en in het visitekaartje van je organisatie is er eigenlijk niet. 

Publiciteitsexpert en VIDM-oprichter neemt de deelnemers mee in wat je nodig hebt om vaker en beter in de publiciteit te komen. 


Per dagdeel vanaf € 950 excl. btw, excl. reiskosten. Stichtingen, verenigingen en goede doelen kunnen in aanmerking komen voor korting.

 

Interesse?
Mail Janneke op Janneke@vidm.nl.

Mediakansen

Janneke geeft trainingen over hoe je als (vrouwelijke) deskundige meer zichtbaar wordt in de media.

Leer:

  • waar de mediakansen voor jouw organisatie liggen;
  • hoe en waar jij jezelf profileert zodat journalisten jou als deskundige voor interviews willen;
  • hoe jij in de kaartenbak van journalisten en redacties terecht komt.

Klanten aan het woord

“Dank je wel, Janneke voor je bijdrage aan het succes en je inzichtgevende keynote speech!”
Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH)

“Ik krijg alleen maar positieve reacties op jouw presentatie gisteren bij @netwerkvizi #freepublicity  Bedankt!”
‏Esther Mallant

Vandaag met de fractie @CarlaBrugmanR en @groenlinkser geweldige publiciteitstraining gehad van @JannekeVIDM : #aanrader

“Janneke heeft een top presentatie verzorgd. Zij kent de wereld van journalistiek en weet duidelijk en op een leuke manier over te brengen hoe je onder de aandacht komt bij journalisten. De do’s en dont’s. Een avond met eyeopeners en stof tot nadenken.”
Elsbeth van Lienden

Greep uit klanten


Een greep uit de klanten waar Janneke presentaties, trainingen of coachingsessies heeft gegeven:

Raad van Europa (binnen- en buitenland), EY, Rabobank Randmeren, Alzheimer Nederland, Landelijk Netwerk Vrouwelijke Hoogleraren (LNVH), Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (conferentie VN Vrouwenverdrag), Fontys Hogeschool Journalistiek, Fractie GroenLinks Provinciale Staten Limburg, L1 (Omroep Provincie Limburg), Zonta, Business and Professional Women (BPW), GAIA, Netwerk voor vrouwen uit de Aardwetenschappen, WOMEN Inc, VWI, Vrouwennetwerk Wageningse Ingenieurs, Vrouwennetwerk Gemeente Groningen, DNO NW Veluwe, Federatie Zakenvrouwen, Rabobank Venray, Entre Jeunes, VVAO (meerdere plaatsen), FAM! expertisecentrum voor vrouwenvraagstukken, She-vent, TALK & Taste, VVNA, Good Place 2 Work, Get Clients Now, Entre Femmes, BezoekK Netwerk-Expert-Event, New Girls Network, Uvon, Ondernemersnetwerk Zuid Limburg, Brabant Onderneemt, Ondernemersnetwerk ZZPIJL, EVON, Vrouw&Busyness Groene Hart, Hogeschool Inholland, Female Ambitions Fridays, PINDA: Vrouwen, politiek en media (debat), Mediadiner (debat), Erasmus Universiteit Rotterdam (debat), COC Nederland (debat), LTO Noord, DIVA, Vrouw & Passie, Vrouw in de Regio, Vnz&O, Vrouwen en Zaken, BNI en velen anderen. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord