Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Ward Wijndelts, hoofdredacteur Vrij Nederland
Datum: dinsdag 8 maart 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 17

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Ward Wijndelts, hoofdredacteur Vrij Nederland

Vrij Nederland onderzoekt ‘de verdeling’. Door zich te richten op verdelingsvraagstukken, komen alle belangrijke veranderingen van deze tijd aan bod. De vraag hoe zaken worden verdeeld is cruciaal in de zorg, het onderwijs, de woningmarkt en de economie. Vrij Nederland kijkt verder, graaft dieper en presenteert onderzoek waarmee je geholpen wordt in het aanscherpen van je visie op de wereld en jezelf.

De Vrij Nederland-lezer is een open en kritische wereldburger, met een brede maatschappelijke oriëntatie en culturele interesse. Ze zijn tech-minded en op zoek naar zelfontplooiing.

De Vrij Nederland-lezer is geïnteresseerd in de belangrijkste kwesties in de wereld; op politiek gebied, het milieu, de maatschappij, wetenschap en cultuur.

Ward Wijndelts (1975) is sinds eind 2016 hoofdredacteur van Vrij Nederland.

Voor hij bij VN kwam werken, was hij redacteur bij NRC Handelsblad en nrc.next. In de uitgeverij (NRC Media) werkte hij mee aan de ontwikkeling van nieuwe digitale producten (NRC Reader, NRC in beeld, Mindshakes).

Ben je benieuwd wanneer jouw nieuws relevant is voor Vrij Nederland? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? En wanneer je als deskundige betrouwbaar genoeg bent om nieuws uit jouw vak te brengen? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Ward? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord