Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Yoeri Vugts, journalist Nieuwsuur
Datum: maandag 3 april 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 17

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Yoeri Vugts, journalist Nieuwsuur

Direct aanmelden

Waar vinden redacties van actualiteitenprogramma's hun onderwerpen en verhalen? Wanneer is een maatschappelijk probleem groot, relevant en urgent genoeg om op te pakken? Hoe kan je als deskundige samenwerken met een onderzoeksredactie? En hoe zorg je ervoor dat je niet alleen gevonden wordt door redacties, maar ook teruggevraagd wordt? We vragen het in deze VIDM Medialunch aan journalist Yoeri Vugts. 

Momenteel werkt Yoeri als journalist voor actualiteitenprogramma Nieuwsuur. Voor Nieuwsuur werkte hij als (onderzoeks)journalist bij het RTL Nieuws. Daarvoor was Yoeri als binnenlandredacteur actief bij het NOS Journaal, ging hij als verslaggever op pad voor Omroep Brabant, bood hij in New York ondersteuning aan Noord-Amerika correspondent Erik Mouthaan en dook hij als redacteur de nacht in voor de NPO Radio 1 programma's 'Nog steeds wakker' en 'Nu al wakker' van Omroep WNL.

Wil jij als (ervarings)deskundige in de kaartenbak van actualiteitenprogramma's belanden? Heb jij een belangrijk (maatschappelijk) onderwerp waar je graag aandacht voor zou willen, maar vraag je je af hoe je contact legt met de redactie? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch en stel jouw vraag aan Yoeri Vugts, journalist Nieuwsuur.

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord