Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

André Trompers, hoofdredacteur BN DeStem
Datum: maandag 17 januari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 25

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

André Trompers, hoofdredacteur BN DeStem

BN DeStem richt zich op westelijk Noord-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.

Begin 2018 is André Trompers begonnen als Chef van Online Zuid, de gezamenlijke online redactie van BN DeStem, BD en ED. Deze functie heeft hij tot medio mei 2019 uitgeoefend. Op dit moment is André hoofdredacteur bij BN DeStem.

BN DeStem kent een rijke historie en is in 1998 ontstaan uit de samenvoeging van Brabants Nieuwsblad en De Stem, kranten met ieder meer dan 150 jaar historie. In anderhalve eeuw is veel veranderd, maar de West-Brabantse en Zeeuws-Vlaamse identiteit is gebleven. Daarnaast brengt BN DeStem ook nationaal en internationaal nieuws, in de krant en online.BN DeStem bereikt dagelijks 205.000 krantenlezers. Elke dag zijn er zo'n 185.000 unieke sitebezoekers.

Wil je weten of en wanneer jouw expertise interessant is voor de redactie van BN DeStem? Of jouw verhaal boeiend genoeg is? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? Of heb je een andere vraag voor André? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord