Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Annick van der Leeuw, eindredacteur Specials bij BNR Nieuwsradio
Datum: dinsdag 14 november 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via online plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 8

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Annick van der Leeuw, eindredacteur Specials bij BNR Nieuwsradio

Direct aanmelden

Wanneer ben je een interessante deskundige voor BNR? Hoe weet je welke redacteur je het beste kunt benaderen? Wat is de beste manier om contact te leggen? En wanneer is jouw expertise interessant voor een BNR Special?

Wil je antwoord op deze vragen of heb je een andere vraag voor Annick van der Leeuw, eindredacteur Specials bij BNR Nieuwsradio? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch.

Annick van der Leeuw werkt al sinds 2007 voor BNR. Ze was o.a. redacteur, Formule 1 commentator, eindredacteur Podcast, eindredacteur van het programma De Ochtendspits, waarnemend adjunct-hoofdredacteur en sinds 2021 is ze eindredacteur special content. 

In haar journalistieke loopbaan werkte Annick naast BNR ook o.a. voor NH Nieuws (Noord-Holland), Uit het nieuws, Formule 1, Vroeg op vijf (NPS), RTV Oost en 8 jaar lang bij de NOS voor het radioprogramma Met het Oog op Morgen. 

Meld je aan voor deze VIDM Medialunch! En stel je vraag over publiciteit aan Annick van der Leeuw.

 
 (100+ Google reviews)

 

"Super waardevol en leuke manier om beter geïnformeerd te worden over de media. En hoe het aan te pakken om (vaker) in de media te komen. Top concept."
- Rita Vaessen

"Janneke, bedankt voor het mooie platform. Voor de uitgebreide kennis die je deelt en ook de directe contacten met de journalisten. Dat helpt om kansen te zien, de drempels te verlagen en ook de juiste aanpak en boodschap te delen."
- Martine van den Hoed

"Super fijn om rechtstreeks met journalisten in contact te kunnen komen en te horen waar zij behoefte aan hebben en waar ik weer mee geholpen ben als het gaat om publicaties over ons concept duo-wonen. Win-win!"
- Amanda Schiltmans

"De Medialunches van VIDM zijn super waardevol voor iedere professional en expert die zichzelf serieus neemt. Vaker in de media komen hoeft geen duizenden euro's te kosten, via VIDM focus je op de connectie met relevante journalisten. Janneke heeft dit echt heel goed opgezet. Aanrader!"
- Maartje Blijleven

"Wat ben ik blij dat ik VIDM ontdekt heb! De Medialunches zijn knetter inspirerend en worden geleid door een immer energieke en optimistische Janneke van Heugten. Ook ben ik heel blij met de Academy. Echt opmerkelijk hoeveel je in een sessie van 1 a 2 uur leert. Kan echt elke ondernemer aanraden om eens aan te schuiven bij een van de medialunches!"
- Studio Suseela

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord