Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Daan Kool, onderzoeksjournalist AT5
Datum: dinsdag 24 oktober 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Daan Kool, onderzoeksjournalist AT5

Direct aanmelden

Daan Kool is onderzoeksjournalist bij AT5. Daarvoor werkte hij als redacteur bij NOS op 3 waar de jonge kijker met urgente nieuwsverhalen werd bereikt. 

Voor de Volkskrant schreef Daan als Frankrijk-correspondent nieuwsverhalen, reportages, interviews en analyses over alles wat met Frankrijk te maken had. Voor EenVandaag duidde hij ook Frankrijk-relateerd nieuws, maar dan op locatie of vanuit de studio.

Daan was daarnaast in het verleden actief als freelance journalist (NRC, VICE) en videoregisseur (Dit was de dag). Hij begon zijn journalistieke loopbaan als stagiair bij de regionale omroep van Noord-Holand (RTV NH). 

Wil jij weten hoe je in samenwerking met een onderzoeksjournalist misstanden aan de kaak kunt stellen? Hoe je een redactie het beste kunt benaderen? Wat no-go's zijn tijdens een interview? Of heb je een andere vraag over publiciteit voor Daan Kool? Meld je dan aan voor deze VIDM Medialunch!

 
 (100+ Google reviews)

 

"Ik ben een regelmatige deelnemer van de medialunches georganiseerd door Janneke van Heugten / VIDM. Leerzaam, interactief en er komen zowel met de mediamensen maar ook met andere deelnemers mooie contacten uit voort."
- Geesje Duursma

"Ik ben lid van VIDM en schuif geregeld digitaal aan bij de medialunches. En nu zou je denken dat het misschien allemaal op hetzelfde neerkomt. Niks is minder waar. Elke keer leer je weer wat bij. Janneke zorgt voor kwaliteit."
- Aimee Van Der Sterren

"De medialunches van Janneke van Heugten zijn heel waardevol voor mij als ondernemer èn ook gewoon heel erg leuk om aan deel te nemen. Want hoe kom je er nou achter wanneer jouw "nieuws" of verhaal ook echt interessant is voor de media? Waar kun je op letten? Hoe kijken journalisten naar nieuwswaarde? Wat zijn handige media voor jou? Etc. Doordat er iedere keer een andere journalist als gast is blijft het boeien èn leerzaam."
- Amber Hackmann

"Mede door de tips van Janneke zijn wij al veel in kranten en tijdschriften gekomen."
- Greet Vonk


 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord