Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl
Datum: dinsdag 15 februari 2022
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 25

Om je in te schrijven voor deze sessie, dien je een VIDM-account te hebben, met een van de volgende lidmaatschapstype(n): Gratis, Basis, Pro, VIP.

Log in met je bestaande account of maak een nieuw account aan

Na inloggen kun je je voor deze sessie aanmelden.

Beschikbaar voor: Gratis, Basis, Pro, VIP

Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl

NU.nl is het grootste digitale nieuwsmerk van Nederland. NU.nl was de eerste nieuwspartij in Nederland die zich volledig op online nieuws richtte. Inmiddels bezoeken ruim zeven miljoen Nederlanders per maand NU.nl en bekijken zij samen 800 miljoen pagina’s met nieuws, verslaggeving, achtergronden en video’s. Naast eigen redactionele artikelen plaatst de website ook nieuwsberichten van regionale en lokale partners zoals AT5, NH Nieuws, BN DeStem en de regionale kranten van het AD. 

NU.nl is op elk moment dé plek voor heel Nederland, met feitelijk, snel en betrouwbaar nieuws. We zorgen ervoor dat je weet wat er speelt en waarom het speelt. We zijn er voor iedereen die niets van het nieuws wil missen en dat snel en meerdere keren per dag tot zich wil nemen", aldus hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman

Gert-Jaap Hoekman is sinds 2013 hoofdredacteur van NU.nl. Hij heeft een brede journalistieke achtergrond en was in het verleden hoofdredacteur van Nieuwe Revu. 

Ben je benieuwd wanneer jouw nieuws relevant is voor NU.nl? Hoe je het beste contact kunt leggen met de redactie? En wanneer je als deskundige betrouwbaar genoeg bent om nieuws uit jouw vak te brengen? Meld je dan aan voor deze Medialunch met als gast Gert-Jaap Hoekman, hoofdredacteur NU.nl. 

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord