Medialunch

 

Aanmelden voor deze Medialunch

Marieke Monden, Managing Director woonmagazines DPG Media
Datum: dinsdag 10 oktober 2023
Tijd: 12:00 - 13:00 uur
Locatie: Alle sessies vinden via 'Zoom' plaats.
Totaal aantal plaatsen: 25
Beschikbare plaatsen: 23

Gratis: € 15,- , Basis, Pro, VIP, VIP Plus

Meld je hieronder direct aan

Heb je al een account? Log in en meld je direct aan voor deze sessie.

De bijdrage voor deze sessie is: € 15,- excl. btw, non-refundable

iDeal

Kies je bank:

Bancontact

KBC / CBC Payment

CreditcardInschrijven en betalen

Let op: het kan enige tijd duren voordat je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina.
Door je aan te melden maak je een gratis account aan.

Marieke Monden, Managing Director woonmagazines DPG Media

Direct aanmelden

Als managing director is Marieke verantwoordelijk voor de woonmagazines van DPG Media, zoals Ariadne at Home, Brocante, Eigen Huis & Interieur, Wonen Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen.

​​​Sinds 2020 is Marieke betrokken bij Donald Duck, Libelle, Margriet, Flow, Story, Veronica Superguide, TV Totaal, Flair, Nouveau, Tina en Zo Zit Dat, vtwonen, Ouders van Nu en Autoweek. Daarvoor heeft Marieke meerdere functies binnen DPG media bekleedt waaronder die van redactiemanager AD & regiokranten. 

In de ruim twintig jaar dat Marieke in het verleden bij Het Parool werkte, was ze o.a. landelijk verslaggever, parlementair redacteur, stadhuisverslaggever, stadsredacteur, onderwijs & opvoedingsspecialist en coördinator bijlagen & specials.

Wil je weten wanneer je als deskundige interessant bent voor welk magazine? Hoe er keuzes gemaakt worden voor onderwerpen? Wat je zelf kunt doen om redacties aan waardevolle input te helpen. Of heb je een andere vraag voor Marieke Monden? Schrijf je dan in voor de VIDM Medialunch!

 
 (100+ Google reviews)


"Janneke weet in een korte tijd ontzettend veel waarde toe te voegen aan de medialunch. Ze vraagt gasten alles wat je altijd al wilde weten over vaker in de media zijn en geeft voldoende ruimte voor deelnemers om hun eigen vragen te stellen. Super waardevol, een echte aanrader!"
- Marthe Walter
 

Een heel fijn en laagdrempelig platform met heel veel waardevolle tips en advies om vaker in de media te komen. De eerste medialunch vandaag bijgewoond en daar kregen we goede concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ook alle ruimte om vragen te stellen. Kort, krachtig en bondig! Ik kijk uit naar de volgende sessies."
- Frances Gallimore
 

"De medialunches van VIDM zijn zeer informatief. De organisatie is professioneel, de gasten interessant en bereid om informatie te delen en de sfeer is laagdrempelig zodat deelnemers makkelijk vragen stellen."
- Tamara Onos
 

"De Medialunches van Janneke van Heugten zijn top: Janneke is als interviewer professioneel en toegankelijk tegelijk. De tips van haar gasten zijn praktisch en direct toepasbaar. Aanrader!"
- Marlen Visser

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord