1

Inplannen adviessessie

Persoonlijk advies

Ben je een expert op je vakgebied en zou je graag meer aandacht willen voor je kennis en vaardigheden of je bedrijf? Verschillende media, zoals kranten, vakbladen en zelfs TV programma’s bieden de mogelijkheid om je te profileren. Je moet dan wel weten met welke boodschap je ze benadert en op welke manier je dat doet. 

Veel professionals vinden dat lastig en geven het na enkele mislukte persberichten op. Ze lopen daarmee een mooie kans op meer exposure en naamsbekendheid mis. Media-aandacht kan je immers helpen om te groeien. Groeien qua ontwikkeling, qua status en qua omzet. Publiciteitsexpert Janneke van Heugten geeft je persoonlijk advies op welke manier je meer aandacht in de media krijgt. Ze legt in korte tijd jouw mediakansen op tafel. 
 

Zojuist een Pro-lidmaatschap afgesloten?  
Dan krijg je nu tijdelijk 60 minuten persoonlijk advies ter waarde van € 150,- cadeau. Plan deze Zoomsessie hieronder rechtstreeks in de agenda van publiciteitsexpert Janneke van Heugten. Pro-leden kunnen daarnaast tweewekelijks via Zoom hun vragen aan haar stellen tijdens Het Spreekuur.

Wil je los van een lidmaatschap een adviessessie inplannen?
Dat kan op de site van publiciteitsexpert Janneke van Heugten 

TIP! Ben je nog aan het onderzoeken welke ondersteuning bij je past om vaker in de media te komen? Plan dan hieronder een vrijblijvend telefonische afspraak van 15 minuten in.

Persoonlijk advies inplannen

PRO-Voorjaarsactie: Krijg 60 minuten persoonlijk advies cadeau!

Publiciteitsexpert Janneke van Heugten een jaar lang als jouw adviseur? Stap over op een Pro-lidmaatschap en krijg 60 minuten persoonlijk advies ter waarde van € 150,- cadeau. Tijdens deze sessie ontvang je tips op maat van Van Heugten. Wedden dat je hierna bruisend van de inspiratie effectief de media benadert.

Ook na deze sessie kan je op haar terugvallen voor steun en advies. Om de week ben je met vragen welkom op Het Spreekuur (Zoom). Met Het Spreekuur en alle andere extra's (zoals de Medialunches) staat Janneke van Heugten een jaar lang op alle fronten naast je om je te steunen in je stap naar voren. 

Ja, ik wil upgraden naar een Pro-account

Inloggen bij VIDM


Inloggen

Wachtwoord vergeten? Herstel hier je wachtwoord